Povezane vesti

„Moj zet mi je omiljeni u reprezentaciji, to se podrazumeva“: Ceca otišla da podrži Orlove na Evropskom prvenstvu

„Moj zet mi je omiljeni u reprezentaciji, to se podrazumeva“: Ceca otišla da podrži Orlove na Evropskom prvenstvu

Nova 17.06.2024
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović juče je otputovala u Nemačku na Evropsko prvenstvo u fudbalu. „Nadam se da sam spremna za Evropsko prvenstvo. Ja sam svoje obaveze odradila, tako da, idem da uživam u fudbalu. Ćerka me čeka tamo, biće super“, rekla je… »
(Video) "moj zet mi je omiljeni u reprezentaciji": Ceca otišla u Nemačku, spremna da bodri Orlove: "Idem da uživam u fudbalu"…

(Video) "moj zet mi je omiljeni u reprezentaciji": Ceca otišla u Nemačku, spremna da bodri Orlove: "Idem da uživam u fudbalu"…

Blic 17.06.2024
Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović juče je otputovala u Nemačku na Evropsko prvenstvo u fudbalu. Ceca je u razgovoru za "Blic" priznala da je spremna i da ide da malo uživa. - Nadam se da sam spremna za Evropsko prvenstvo. Ja sam svoje obaveze odradila… »
(Video) Ceca otputovala u Nemačku na Evropsko prvenstvo: Folk diva otišla da bodri zeta Gudelja, uhvaćena na aerodromu u…

(Video) Ceca otputovala u Nemačku na Evropsko prvenstvo: Folk diva otišla da bodri zeta Gudelja, uhvaćena na aerodromu u…

Blic 17.06.2024
Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović juče je otputovala u Nemačku na Evropsko prvenstvo u fudbalu. Cecu smo uhvatili na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu pre poletanja. Folk diva je na sebi imala belu majicu na bretele i bele pantalone, stavila je… »
Ceca otputovala u Minhen u četvrtak će bodriti Orlove i zeta Nemanju

Ceca otputovala u Minhen u četvrtak će bodriti Orlove i zeta Nemanju

Dnevnik 17.06.2024
Muzička diva Svetlana Ceca Ražnatović otputovala je u Minhen, juče, 16. juna, kako bi u četvrtak pratila drugu utakmicu reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu. Vidno nasmejana i raspoložena, pevačica je napustila Srbiju i otputovala u Nemačku, gde… »
Đanijev hit se orio Nemačkom: Folker navijao sa tribina, pa zapevao zajedno sa navijačima na ulici VIDEO

Đanijev hit se orio Nemačkom: Folker navijao sa tribina, pa zapevao zajedno sa navijačima na ulici VIDEO

Nova 17.06.2024
Popularni folker Radiša Trajković Đani otputovao je u Nemačku kako bi bodrio reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu. Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je sinoć u Gelzenkirhenu od selekcije Engleske. Brojne naše poznate ličnosti bodrile su… »
(Video) "sam sam dok te ljubi drugi neko" se ori nemačkom: Đani napravio feštu, sa navijačima pevao na ulici - Folker u…

(Video) "sam sam dok te ljubi drugi neko" se ori nemačkom: Đani napravio feštu, sa navijačima pevao na ulici - Folker u…

Blic 17.06.2024
Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je sinoć u Gelzenkirhenu od selekcije Engleske. Brojne naše poznate ličnosti su sa tribina bodrile Orlove, a među njima našao se i folker Radiša Trajković Đani. Na društvenoj mreži Tik Tok isplivao je snimak pre… »
Đani u Nemačkoj bodri Srbiju na meču sa engleskom: Folker na tribinama spreman za fudbalski okršaj - pije pivo i ne skida…

Đani u Nemačkoj bodri Srbiju na meču sa engleskom: Folker na tribinama spreman za fudbalski okršaj - pije pivo i ne skida…

Blic 16.06.2024
Folker Radiša Trajković Đani nalazi se u "Veltins Areni" u Gelzenkirhenu u Nemačkoj gde se igra meč Srbija - Engleska. Slavni pevač bodri Orlove, a na društvenim mrežama se pojavila fotografija na kojoj pozira sa još jednim navijačem. - Radiša i Dragan… »

Vesti dana »

Prognoza RHMZ-a: Kakvo nas vreme očekuje narednih dana

Prognoza RHMZ-a: Kakvo nas vreme očekuje narednih dana

Insajder pre 48 minutajoš 22 povezane
EPS produžio rok za popuste na decembarske račune

EPS produžio rok za popuste na decembarske račune

InfoKG pre 23 minutajoš 28 povezanih
Odbrana časti i ugleda

Odbrana časti i ugleda

Politika pre 1 satjoš 23 povezane