Повезане вести

„Мој зет ми је омиљени у репрезентацији, то се подразумева“: Цеца отишла да подржи Орлове на Европском првенству

„Мој зет ми је омиљени у репрезентацији, то се подразумева“: Цеца отишла да подржи Орлове на Европском првенству

Нова 17.06.2024
Певачица Светлана Цеца Ражнатовић јуче је отпутовала у Немачку на Европско првенство у фудбалу. „Надам се да сам спремна за Европско првенство. Ја сам своје обавезе одрадила, тако да, идем да уживам у фудбалу. Ћерка ме чека тамо… »
(Видео) "мој зет ми је омиљени у репрезентацији": Цеца отишла у Немачку, спремна да бодри Орлове: "Идем да уживам у фудбалу"…

(Видео) "мој зет ми је омиљени у репрезентацији": Цеца отишла у Немачку, спремна да бодри Орлове: "Идем да уживам у фудбалу"…

Блиц 17.06.2024
Фолк дива Светлана Цеца Ражнатовић јуче је отпутовала у Немачку на Европско првенство у фудбалу. Цеца је у разговору за "Блиц" признала да је спремна и да иде да мало ужива. - Надам се да сам спремна за Европско првенство. Ја сам… »
(Видео) Цеца отпутовала у Немачку на Европско првенство: Фолк дива отишла да бодри зета Гудеља, ухваћена на аеродрому у…

(Видео) Цеца отпутовала у Немачку на Европско првенство: Фолк дива отишла да бодри зета Гудеља, ухваћена на аеродрому у…

Блиц 17.06.2024
Фолк дива Светлана Цеца Ражнатовић јуче је отпутовала у Немачку на Европско првенство у фудбалу. Цецу смо ухватили на аеродрому "Никола Тесла" у Београду пре полетања. Фолк дива је на себи имала белу мајицу на бретеле и беле… »
Цеца отпутовала у Минхен у четвртак ће бодрити Орлове и зета Немању

Цеца отпутовала у Минхен у четвртак ће бодрити Орлове и зета Немању

Дневник 17.06.2024
Музичка дива Светлана Цеца Ражнатовић отпутовала је у Минхен, јуче, 16. јуна, како би у четвртак пратила другу утакмицу репрезентације Србије на Европском првенству. Видно насмејана и расположена, певачица је напустила Србију и… »
Ђанијев хит се орио Немачком: Фолкер навијао са трибина, па запевао заједно са навијачима на улици ВИДЕО

Ђанијев хит се орио Немачком: Фолкер навијао са трибина, па запевао заједно са навијачима на улици ВИДЕО

Нова 17.06.2024
Популарни фолкер Радиша Трајковић Ђани отпутовао је у Немачку како би бодрио репрезентацију Србије на Европском првенству. Фудбалска репрезентација Србије поражена је синоћ у Гелзенкирхену од селекције Енглеске. Бројне наше… »
(Видео) "сам сам док те љуби други неко" се ори немачком: Ђани направио фешту, са навијачима певао на улици - Фолкер у…

(Видео) "сам сам док те љуби други неко" се ори немачком: Ђани направио фешту, са навијачима певао на улици - Фолкер у…

Блиц 17.06.2024
Фудбалска репрезентација Србије поражена је синоћ у Гелзенкирхену од селекције Енглеске. Бројне наше познате личности су са трибина бодриле Орлове, а међу њима нашао се и фолкер Радиша Трајковић Ђани. На друштвеној мрежи Тик Ток… »
Ђани у Немачкој бодри Србију на мечу са енглеском: Фолкер на трибинама спреман за фудбалски окршај - пије пиво и не скида…

Ђани у Немачкој бодри Србију на мечу са енглеском: Фолкер на трибинама спреман за фудбалски окршај - пије пиво и не скида…

Блиц 16.06.2024
Фолкер Радиша Трајковић Ђани налази се у "Велтинс Арени" у Гелзенкирхену у Немачкој где се игра меч Србија - Енглеска. Славни певач бодри Орлове, а на друштвеним мрежама се појавила фотографија на којој позира са још једним… »

Вести дана »