Povezane vesti
Marija Kulić završila u Urgentnom centru: Hitno se oglasila i otkrila šta se dogodilo
Blic 17.06.2024
Bivša rijaliti učesnica Marija Kulić, majka Miljane Kulić, završila je u Urgentnom centru nakon što joj je pozlilo. Marija Kulić morala je da se obrati lekarima zato što se osećala jako loše. - Danas mi nije bilo dobro. Osećala sam se malaksalo… »
Marija Kulić pozlilo! Hitno završila u Urgentnom centru, oglasila se i otkrila šta joj se dogodilo
Kurir 17.06.2024
Bivša rijaliti učesnica Marija Kulić, majka Miljane Kulić, završila je u Urgentnom centru nakon što joj je pozlilo. Marija Kulić morala je da se obrati lekarima zato što se osećala jako loše. - Danas mi nije bilo dobro. Osećala sam se malaksalo… »
Vesti dana »

Uživo zemljotres jačine 8,8 rihtera pogodio Rusiju! Proglašeno vanredno stanje, cunami stigao do Amerike i Japana, ugroženi milioni: "Očekujte razorne talase" (video)
Blic pre 0 minutajoš 68 povezanih

U Srbiju opet stižu pljuskovi, jak vetar i grmljavina: Evo tačno kod datuma stiže novo nevreme, a oni koji čekaju toplo vreme – razočaraće se
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih

Noć užasa u Beogradu: Mlađi muškarac izrešetan na Ledinama, tuča na Kalemegdanu, saobraćajka, pune ruke posla za lekare
Kurir pre 0 minutajoš 10 povezanih

SPC i vernici obeležavaju praznik Svete velikomučenice Marine poznate kao Ognjena Marija
Sputnik pre 1 satjoš 10 povezanih