Повезане вести
Професорка ОШ „Васа Пелагић” о насиљу који је претрпела на часу
Политика 17.06.2024
Професорка музичког у Основној школи „Васа Пелагић” Александра Станковић, која је доживела психичко и физичко насиље на часу, када је ученика опоменула да не пуши електронску цигарету, рекла је да се у школама свакодневно догађа… »
"Рекао је марш тамо, шта хоћеш и онда ме је гурнуо" Исповест наставнице Александре коју је напао ђак у БГ школи
Мондо 17.06.2024
Исповест професорке коју је напао ђак у основној школи "Васа Пелагић". Исповест професорке коју је напао ђак у основној школи "Васа Пелагић". У ОШ "Васа Пелагић", ученик седмог разреда је пушио Вејп усред часа . Наставница… »
Професорка ОШ "Васа Пелагић" о насиљу који је претрпела на часу: Ја немам чега да се бојим и изашла сам јавно
НИН 17.06.2024
Професорка музичког у Основној школи "Васа Пелагић" Александра Станковић, која је доживела психичко и физичко насиље на часу када је ученика опоменула да не пуши електронску цигарету, рекла је да се свакодневно догађа насиље у… »
Професорка ОШ "Васа Пелагић" проговорила о насиљу који је претрпела на часу
Телеграф 17.06.2024
Додала је да су је колеге подржало што је изашла јавно да прича о овом проблему, као и да ученик није дошао да се извини. Професорка музичког у Основној школи "Васа Пелагић" Александра Станковић, која је доживела психичко и… »
Вести дана »
У недељу акција студената у блокади “Распиши победу“, ево на којим пунктовима у Чачку ће се потписивати петиција
Морава инфо пре 4 сатијош 37 повезаних
Из Ћациленда уклоњен део шатора, грађани и даље не могу кроз Пионирски парк (ФОТО; ВИДЕО)
Данас пре 5 сатијош 19 повезаних
Пуцање по шавовима Партизана! Нова катастрофална вест након дебакла у Арени!
Курир пре 7 минутајош 62 повезане