Повезане вести

Професорка ОШ „Васа Пелагић” о насиљу који је претрпела на часу

Професорка ОШ „Васа Пелагић” о насиљу који је претрпела на часу

Политика 17.06.2024
Професорка музичког у Основној школи „Васа Пелагић” Александра Станковић, која је доживела психичко и физичко насиље на часу, када је ученика опоменула да не пуши електронску цигарету, рекла је да се у школама свакодневно догађа… »
"Рекао је марш тамо, шта хоћеш и онда ме је гурнуо" Исповест наставнице Александре коју је напао ђак у БГ школи

"Рекао је марш тамо, шта хоћеш и онда ме је гурнуо" Исповест наставнице Александре коју је напао ђак у БГ школи

Мондо 17.06.2024
Исповест професорке коју је напао ђак у основној школи "Васа Пелагић". Исповест професорке коју је напао ђак у основној школи "Васа Пелагић". У ОШ "Васа Пелагић", ученик седмог разреда је пушио Вејп усред часа . Наставница… »
Професорка ОШ "Васа Пелагић" о насиљу који је претрпела на часу: Ја немам чега да се бојим и изашла сам јавно

Професорка ОШ "Васа Пелагић" о насиљу који је претрпела на часу: Ја немам чега да се бојим и изашла сам јавно

НИН 17.06.2024
Професорка музичког у Основној школи "Васа Пелагић" Александра Станковић, која је доживела психичко и физичко насиље на часу када је ученика опоменула да не пуши електронску цигарету, рекла је да се свакодневно догађа насиље у… »
Професорка ОШ "Васа Пелагић" проговорила о насиљу који је претрпела на часу

Професорка ОШ "Васа Пелагић" проговорила о насиљу који је претрпела на часу

Телеграф 17.06.2024
Додала је да су је колеге подржало што је изашла јавно да прича о овом проблему, као и да ученик није дошао да се извини. Професорка музичког у Основној школи "Васа Пелагић" Александра Станковић, која је доживела психичко и… »

Вести дана »