Povezane vesti
Nevina sa 33 godine, ova žena je napravila spisak kriterijuma koje treba da ispunjava njen idealan muškarac: „Imam visoke…
Dnevnik 17.06.2024
Navodi da je čak i lagala jedno vreme o svom intimnon statusu, ali sada ponosno to prvo pomene na sastanku. Danijel Nobl ima 33 godine i nedavno se "pohvalila" nečim, što joj je nekada predstavljalo problem. Naime, Danijel je nevina, a kako naglašava… »
Imam 33 godine i još uvek sam nevina: Ostaću sama sve dok upoznam muškarca koji će ispuniti ovih 10 uslova (video)
Kurir 17.06.2024
Žena koja je s 33 godine još nevina otkrila je svojih "10 zapovesti" za savršeni dejt - inače će ostati sama i u celibatu dok ne pronađe udvarača koji ispunjava njene zahteve. Denijel Nobl kaže da je uvek bila srećna sama i uprkos tome što želi… »
Vesti dana »
"Umorni smo od toga da nas iskorišćavaju": Džej Di Vens se oglasio o Trampovom planu za povećanje carina
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
MUP: Ruski državljanin prebijen i opljačkan na Voždovcu, policija intenzivno radi na rasvetljavaju okolnosti
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Policija u Gruziji uhapsila dvojicu opozicionih lidera tokom protesta
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Počinje izvlačenje olupine iz reke: Identifikovano 55 od 67 žrtava sudara aviona i helikoptera u Vašingtonu (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana