Povezane vesti
Nevina sa 33 godine, ova žena je napravila spisak kriterijuma koje treba da ispunjava njen idealan muškarac: „Imam visoke…
Dnevnik 17.06.2024
Navodi da je čak i lagala jedno vreme o svom intimnon statusu, ali sada ponosno to prvo pomene na sastanku. Danijel Nobl ima 33 godine i nedavno se "pohvalila" nečim, što joj je nekada predstavljalo problem. Naime, Danijel je nevina, a kako naglašava, to… »
Imam 33 godine i još uvek sam nevina: Ostaću sama sve dok upoznam muškarca koji će ispuniti ovih 10 uslova (video)
Kurir 17.06.2024
Žena koja je s 33 godine još nevina otkrila je svojih "10 zapovesti" za savršeni dejt - inače će ostati sama i u celibatu dok ne pronađe udvarača koji ispunjava njene zahteve. Denijel Nobl kaže da je uvek bila srećna sama i uprkos tome što želi vezu… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 6 sati

Bez vode danas delovi zemuna i barajeva: U ovoj ulici česme suve od 9 do 22 časa
Kurir pre 7 minutajoš 1 povezana

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 10 satijoš 3 povezane

Vremenska prognoza za utorak 29. jul: Danas svežije, vetrovito, mestimično sa kišom
Beta pre 5 satijoš 2 povezane