Povezane vesti
(VIDEO) Remzi pokazao užasne modrice: Srećan sam što sam živ, izgledam kao ljubičasti krompir
Nova 17.06.2024
Gordon Remzi izjavio je da je srećan što je preživeo, ali i da je veoma potresen nakon nedavne biciklističke nesreće u Konektikatu. Čuveni TV kuvar je u video snimku objavljenom na njegovoj Instagram stranici tokom vikenda rekao da je „imao zaista tešku… »
(VIDEO) Remzi pokazao užasne modrice: Srećan sam što sam živ, izgledam kao ljubičasti krompir
N1 Info 17.06.2024
Gordon Remzi izjavio je da je srećan što je preživeo, ali i da je veoma potresen nakon nedavne biciklističke nesreće u Konektikatu. Čuveni TV kuvar je u video snimku objavljenom na njegovoj Instagram stranici tokom vikenda rekao da je „imao zaista tešku… »
Vesti dana »
Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljaju se objekti za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 47 minutajoš 16 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA - Zelenski: Od Trampa sam tražio garancije u trajanju do 50 godina; Žestok napad Rusa na Sumsku oblast
RTV pre 12 minutajoš 30 povezanih
Dijaspora obezbedila Kurtiju ubedljivu pobedu, Gogić: Srpskoj zajednici potrebna podrška Beograda i sveta
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane