Povezane vesti
Počinje parterno uređenje prostora iznad garaže kod Banovine (FOTO)
Moj Novi Sad 17.06.2024
Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije (UGZI) realizuje radove na parternom uređenju prostora na uglu ulica Žarka Zrenjanina, Vladike Platona i Jovana Đorđevića u Novom Sadu. Radovi na uređenju prostora iznad objekta podzemne javne… »
Počeli radovi na parternom uređenju prostora iznad podzemne garaže kod Banovine
NoviSad.com 17.06.2024
Novi Sad – Počeli su radovi na parternom uređenju prostora iznad podzemne javne garaže kod zgrade Banovine. Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije realizuje radove na parternom uređenju prostora na uglu ulica Žarka Zrenjanina… »
Uređenje partera javne garaže kod Banovine vredno skoro 250 miliona dinara: Evo kad se očekuje da će sve biti gotovo
Dnevnik 17.06.2024
Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije realizuje radove na parternom uređenju prostora na uglu ulica Žarka Zrenjanina, Vladike Platona i Jovana Đorđevića u Novom Sadu. Radovi na uređenju prostora iznad objekta podzemne javne garaže… »
Vesti dana »

Prvomajski protest završen porukom: Studenti uz radnike, radnici uz studente do ispunjenja zahteva
Beta pre 1 satjoš 100 povezanih

Otkriven identitet nastradalih u topoli: Jedna osoba upala u septičku jamu, ostali pokušali da je spasu, pa se utopili: Na licu mesta stradali deda, sin i unuk, kao i komšija koji im je pomagao
Blic pre 36 minutajoš 65 povezanih

AFP izveštava o prvomajskim protestima u Srbiji: Udružili se studenti i sindikati
N1 Info pre 1 satjoš 35 povezanih

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 11 minutajoš 20 povezanih

Ukrajinci slave: Potpisan istorijski sporazum u Vašingtonu, ovo je 7 ključnih tačaka dogovora Trampa i Zelenskog
Mondo pre 59 minutajoš 29 povezanih