Povezane vesti
"Imala sam emotivne probleme, pa sam pumpala usne" Aleksandra Mladenović pre i posle plastičnih operacija!
Mondo 17.06.2024
Aleksandra Mladenović progovorila o estetskim intervencijama. Aleksandra Mladenović progovorila o estetskim intervencijama Pevačica Aleksandra Mledenović otkrila je da je proživela "mladost-ludost" tako što je išla kod estetskog hirurga da joj uvećava… »
"Imala sam emotivne probleme, pa sam pumpala usne": Naša pevačica radila grudi, usta, pa se gorko pokajala: "Kasnije sam išla…
Blic 17.06.2024
Pevačica Aleksandra Mladenović jedna je od mnogih koje nisu odolele trendovima estetskih zahvata, a sada je otkrila da se za neke korekcije pokajala. Aleksandra Mladenović otkrila je da je zbog emotivnih brodoloma posećivala estetičara i uvećavala usne… »
Vesti dana »

Novi protesti posle incidenata na DUNP-u: Građani i studenti okupljeni u Novom Pazaru i Kraljevu
Insajder pre 40 minutajoš 29 povezanih

Beba (1) i muškarac (30) poginuli u sudaru Automobil se sudario sa teretnim vozilom kod Varaždina: Stravična saobraćajna nesreća
Kurir pre 55 minutajoš 27 povezanih

MUP: Među 10 uhapšenih u Novom Pazaru jedan osumnjičeni za izazivanje nacionalne netrpeljivosti
Insajder pre 8 satijoš 44 povezane

Šakota doveo Pecarskog: Dvogodišnji ugovor za srpskog centra
Sport klub pre 40 minutajoš 29 povezanih

Šta raditi u slučaju zemljotresa: Ovo su ključni saveti za sigurnost
Euronews pre 25 minutajoš 242 povezane