Povezane vesti
Selektor Slovačke: Oduševljen sam pobedom
B92 17.06.2024
Selektor fudbalske reprezentacije Slovačke Frančesko Kalcona izjavio je da je oduševljen pobedom protiv Belgije na startu Evropskog prvenstva. "Oduševljen sam pobedom. Morali smo da izvučemo dodatne rezerve u drugom poluvremenu, ali to je bilo i za… »
Lunin preuzeo odgovornost: "Moja greška je promenila tok utakmice"
B92 17.06.2024
Golman Ukrajine Andrej Lunin je izneo utiske posle poraza od Rumunije. Rumuni su iznenadili blago favorizovane Ukrajince i savladali ih sa 3:0, u okviru prvog meča grupne faze Evropskog prvenstva. Lunin je istakao da je zbog njegove greške tim izgubio… »
Jordanesku: Generacija bez granica, sa dušom i srcem
Sportski žurnal 17.06.2024
Fudbalska reprezentacija Rumunije pobedila je danas u Minhenu selekciju Ukrajine sa 3:0. Rumunski selektor Edvard Jordanesku izjavio je danas posle pobede protiv Ukrajine u prvom kolu Evropskog fudbalskog prvenstva u Nemačkoj da Rumunija ima generaciju… »
Lunjin: Moja prva greška je promenila tok utakmice
Sportski žurnal 17.06.2024
Ukrajinski golman se izvinio saigračima zbog greške na utakmici protiv Rumunije. Golman ukrajinske fudbalske reprezentacije Andrij Lunjin izvinio se danas svom timu posle greške koju je počinio na utakmici protiv Rumunije u prvom kolu Evropskog… »
Kad i gde možete da gledate utakmicu Rumunije i Ukrajine na Evropskom prvenstvu?
Danas 17.06.2024
Rumunija i Ukrajina su prve dve reprezentacije koje se sastaju na Bajernovom stadionu u Minhenu posle Nemačke i Škotske na otvaranju 17. evropskog prvenstva. Rumuni se vraćaju na šampionat, budući da su prošli propustili. Optimizmom se napajaju iz… »
Vesti dana »
Poverenica: Svaka žena koja prijavi nasilje treba da zna da neće ostati sama
Beta pre 1 satjoš 33 povezane
Fizički sukob poslanika vladajuće koalicije i opozicije u Skupštini Srbije
BBC News pre 18 minutajoš 166 povezanih
Policajac na kog je Kostić prsnuo sprej: Povšinske povrede oba oka i crvenilo
Danas pre 4 satijoš 24 povezane
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Beta pre 4 satijoš 27 povezanih