Povezane vesti
Otkriveno zbog čega je MC Stojan priveden u Hrvatskoj: Oglasila se policija
Nova 17.06.2024
Iz PU Vukovarsko-sremske potvrdili su za hrvatske medije da su juče u popodnevnim satima na graničnom prelazu Bajakovo priveli srpskog pevača Marka Stojkovića, poznatijeg kao MC Stojan. „Policijski službenici PGP Bajakovo su juče, 16. juna, nad navedenim… »
Hitno oglašavanje Hrvatske policije! Evo zašto je zapravo MC Stojan priveden
Kurir 17.06.2024
Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, priveden je danas u Hrvatskoj, na graničnom prelazu Bajkovo. - I opet sam priveden u Hrvatskoj - rekao je pevač. a zatim snimio svoj skupoceni sat, te rekao da je do privođenja došlo oko 15.30. Inače, MC Stojanu… »
Hrvatska policija otkrila zašto je privela srpskog pevača
B92 17.06.2024
Iz PU Vukovarsko-sremske potvrdili su za hrvatske medije da su juče u popodnevnim satima na graničnom prelazu Bajakovo priveli srpskog pevača Marka Stojkovića, poznatijeg kao MC Stojan. "Policijski službenici PGP Bajakovo su juče, 16. juna, nad navedenim… »
Vesti dana »

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 26 minutajoš 4 povezane

Tramp i Zelenski razgovarali nakon sastanka Putina i Vitkofa u Moskvi
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane