Повезане вести

Читајте у “Вестима”: Наш циљ је ЕУ!

Читајте у “Вестима”: Наш циљ је ЕУ!

Вести онлине 18.06.2024
Европа није заокружена без земаља Западног Балкана, изјавио је председник Владе Србије Милош Вучевић у Атини и навео да Србија остаје на путу ЕУ, а да је за Београд најтеже питање Космета. Додао је и да је чланство Србије у ЕУ… »
У атмосфери једностраног деловања куртијевог режима, улога унмика је значајнија него икад: Ђурић на састанку са Зијаде

У атмосфери једностраног деловања куртијевог режима, улога унмика је значајнија него икад: Ђурић на састанку са Зијаде

Курир 18.06.2024
Министар спољних послова Марко Ђурић разговарао је са шефицом Мисије УН на КиМ Каролин Зијаде и том приликом указао да је значај УНМИК-а данас већи него икад, с обзиром на то да је, како истиче, дијалог Београда и Приштине у… »
Мирослав Лајчак: Са Вучевићем о дијалогу Београда и Приштине и односима ЕУ и Србије

Мирослав Лајчак: Са Вучевићем о дијалогу Београда и Приштине и односима ЕУ и Србије

Курир 18.06.2024
Мирослав Лајчак, специјални изасланик ЕУ за дијалог Београда и Приштине, саопштио је да је са премијером Србије Милошем Вучевићем у Атини разговарао о дијалогу и односима ЕУ и Србије. "У Атини сам се срео са новим српским… »
Лајчак пренео Вучевићу најновије информације о стању дијалога Београда и Приштине

Лајчак пренео Вучевићу најновије информације о стању дијалога Београда и Приштине

Еуроневс 18.06.2024
Специјални изасланик ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак саопштио је данас да је са премијером Србије Милошем Вучевићем у Атини разговарао о дијалогу и односима ЕУ и Србије. "У Атини сам се срео са новим српским… »
Лајчак: Са Вучевићем о дијалогу Београда и Приштине и односима ЕУ и Србије

Лајчак: Са Вучевићем о дијалогу Београда и Приштине и односима ЕУ и Србије

РТС 18.06.2024
Специјални изасланик ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак саопштио је да је са премијером Србије Милошем Вучевићем у Атини разговарао о дијалогу и односима ЕУ и Србије. "У Атини сам се срео са новим српским… »
Вучевић: Перспектива чланства у ЕУ главно питање за земље Западног Балкана

Вучевић: Перспектива чланства у ЕУ главно питање за земље Западног Балкана

Недељник 18.06.2024
Премијер Србије Милош Вучевић оценио је у Атини да Европа није заокружена без земаља Западног Балкана и истовремено поручио да је чланство Србије у ЕУ стратешки циљ, као и да ће се наставити реформе које би, како каже, требало… »
Вучевић: Не волим двоструке стандарде, ако је добро за ЕУ добро је онда и за Србију

Вучевић: Не волим двоструке стандарде, ако је добро за ЕУ добро је онда и за Србију

Телеграф 18.06.2024
Вучевић је истакао и да када је реч о Западном Балкану можемо да говоримо само о пет земаља и једној покрајини у смислу поштовања међународног права. Председник Владе Србије Милош Вучевић изјавио је данас на међународној… »
Вучевић: Када видите да постоје дупли стандарди према вашој држави, онда реагујете емотивније

Вучевић: Када видите да постоје дупли стандарди према вашој држави, онда реагујете емотивније

Телеграф 18.06.2024
"Одговорно сам бранио Србију, можда сам некако звучао оштрије", навео је Вучевић. Можда сам звучао оштрије, али када видите да постоје дупли стандарди према вашој држави онда реагујете емотивније, рекао је вечерас премијер Србије… »
Вучевић на конференцији у Атини: Можда сам звучао оштрије, али одговорно сам бранио Србију

Вучевић на конференцији у Атини: Можда сам звучао оштрије, али одговорно сам бранио Србију

Блиц 17.06.2024
"Можда сам звучао оштрије, али када видите да постоје дупли стандарди према вашој држави онда реагујете емотивније". рекао је вечерас премијер Србије, Милош Вучевић одговарајући на питања новинара у Атини. Вучевић је, иначе, на… »

Вести дана »