Povezane vesti
"Šta misliš, zašto sam sama?" Ceca bez ustručavanja priznala, muškarcima se njen odgovor nikako neće svideti: Ponuda je...…
Kurir 18.06.2024
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović snimila je duet sa Željkom Joksimovićem, a zatim i sa mladim kolegom Mihajlom Veruovićem Vojažem. Naime, u pesmi ima stih "Šta ću ti ja kad pored sebe imaš ženu?", a Ražnatovićka je prokomentarisala da li joj se nekada… »
"Ponude muškaraca su takve Da nisu vredne pomena": Ceca razočarana u jači pol: "Šta misliš, zašto sam sama?"
Blic 17.06.2024
Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je objavila dve duetske numere, koje beleže veliki broj pregleda na sajtu Jutjub. Prvi duet je sa Željkom Joksimovićem "Više od sreće", a drugi je uradila sa Vojažom i pesma nosi naziv "Muškarčina". Dok je… »
Vesti dana »

Napeto u Novom Pazaru: Muškarci sa kapuljačama izbacili studente, građani i kordon ispred fakulteta
NIN pre 1 satjoš 57 povezanih

Nekada najmlađi načelnik policije, "proslavio" se time što je vukao studente po ulici
N1 Info pre 33 minutajoš 33 povezane

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 3 satajoš 39 povezanih

RSE: BIA počela nabavku "Cellebrite"kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
N1 Info pre 5 satijoš 3 povezane

RHMZ: Više padavina u zapadnim, jugozapadnim i centralnim predelima Srbije
RTV pre 2 satajoš 40 povezanih