Povezane vesti
Počela imunizacija lisica protiv besnila: Vakcine se izbacuju iz aviona, evo kako funkcionišu
Radio 021 18.06.2024
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede uz podršku EU započelo je 14. juna prolećnu kampanju oralne vakcinacije lisica i drugih divljih mesojeda protiv besnila. Vakcinacija se sprovodi izbacivanjem vakcina u obliku oralnih mamaka iz aviona… »
Počela vakcinacija lisica protiv besnila – izbacivanjem vakcina iz aviona na teritoriji cele Srbije
N1 Info 18.06.2024
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede uz podršku EU započelo je 14. juna prolećnu kampanju oralne vakcinacije lisica i drugih divljih mesojeda protiv besnila u Republici Srbiji, saopštila je Uprava za veterinu. Vakcinacija se sprovodi… »
Vesti dana »

"Video sam to na njihovim licima" Pešić otvorio dušu posle debakla na Eurobasketu: Ono što sam rekao posle Pariza mislim i sada!
Kurir pre 29 minutajoš 28 povezanih

Srbiji se (još) nije razdanilo u „zemlji izlazećeg sunca“ – dame na potezu
Sputnik pre 1 satjoš 19 povezanih

Opasan udar na kamčatki: Snažan zemljotres jačine 7,4 pogodio rusku obalu na Dalekom istoku!
Kurir pre 1 satjoš 12 povezanih

Žena ubijenog Čarlija Kirka poslala poruku njegovim neprijateljima: "Nemate pojma šta ste upravo pokrenuli širom ove zemlje" (foto/video)
Pravda pre 44 minutajoš 9 povezanih