Povezane vesti
Samit porodičnih biznisa u Beogradu: Bogoljub Karić specijalni gost konferencije
Telegraf 18.06.2024
Na konferenciji posvećenoj porodičnim kompanijama, organizovanoj od strane grupe "Ja, preduzetnik", gospodin Bogoljub Karić, porodičan čovek, vizionar, filantrop i arhitekta novog svetskog ekonomskog poretka, oduševio je prisutne svojim inspirativnim… »
Samit porodičnih biznisa u Beogradu: Bogoljub Karić specijalni gost konferencije
Glas Zapadne Srbije 18.06.2024
Na konferenciji posvećenoj porodičnim kompanijama, organizovanoj od strane grupe „Ja, preduzetnik porodičan čovek, vizionar, filantrop i arhitekta novog svetskog ekonomskog poretka, oduševio je prisutne svojim inspirativnim govorom o upravljanju… »
Vesti dana »

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 2 satajoš 24 povezane

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom novog pogoršanja
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 44 povezane

Vučinić: Opozicija ponovo pokazala da iza protesta ne stoji pijetet prema žrtvama u Novom Sadu
RTV pre 12 minutajoš 23 povezane

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 63 povezane

Neviđena euforija pred Oleksandriju - Partizan otvorio i severnu tribinu!
Sportske.net pre 17 minutajoš 32 povezane