Povezane vesti
Bilo nas je više od 20 u prostoriji, a ja sam spavala kao u hotelu sa sedam zvezdica: Suzana Jovanović prenoćila u manastiru
Story 18.06.2024
Suzana Jovanović je duboko posvećena veri, a nedavno je otkrila šta je osetila kada je posetila manastir Ostrog. - Ne volim da objavljujem to, jer je za mene to intima i nešto meni jako sveto. Volim da obilazim manastire i sveta mesta. Skoro sam bila u… »
"Spavala sam na metalnom krevetu, bilo nas je više od 20 u prostoriji" Suzana osetila čudo u manastiru Ostrog, progovorila o…
Kurir 18.06.2024
Suzana Jovanović u skladnom je braku sa Sašom Popovićem, a o njihovoj privatnosti se zna tačno koliko bračni par želi da plasira u javnosti. Oni žive lagodnim životom, a ona nikada sebi nije dopustila da se prepusti površnim stvarima, već neguje svoj duh… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Naftnim kompanijama dozvoljeno korišćenje operativnih rezervi
Serbian News Media pre 44 minutajoš 21 povezana
Vremenska prognoza za četvrtak, 23. jul: Danas jutro sunčano, popodne oblačno sa kišom
Serbian News Media pre 54 minutajoš 19 povezanih
Uživo: Rat u Ukrajini - Ukrajina zatražila hitnu sednicu SB UN zbog ruskih napada u Crnom moru
Euronews pre 29 minutajoš 12 povezanih
AMSS objavio najnovije informacije sa granica: Evo gde su najveća zadržavanja
NIN pre 10 minutajoš 9 povezanih
Nenad Vujić osudio rušenje vikendica Srba kod Gazivoda, pozdravio EU
Beta pre 30 minutajoš 7 povezanih