Повезане вести

Цеца се огласила из Немачке: “Кад се запне и покажу зуби види се квалитет!”

Цеца се огласила из Немачке: “Кад се запне и покажу зуби види се квалитет!”

Вести онлине 18.06.2024
Цеца Ражнатовић нестрпљиво чека у Минхену следећу утакмицу на Европском првенству, а ватрено ће бодрити зета Немању Гудеља. Она је пратила и меч са Енглезима, па је оценила и како јој се све чинило, али открила и кога још воли… »
"Ја сам их испратила на европско првенство": Цеца о фудбалерима Србије, предвиђа победу Орлова: Ево шта је рекла о зету Гудељу…

"Ја сам их испратила на европско првенство": Цеца о фудбалерима Србије, предвиђа победу Орлова: Ево шта је рекла о зету Гудељу…

Блиц 18.06.2024
Највећа балканска звезда Светлана Цеца Ражнатовић отишла је у Немачку у Минхен, како би заједно са ћерком Анастасијом и породицом Гудељ са трибина бодрила зета Немању Гудеља и репрезентацију Србије у фудбалу на Европском… »
Цеца признала да највише воли зета гудеља! Открила и да ли ће певати орловима на дочеку: Очекујем ништа мање него...

Цеца признала да највише воли зета гудеља! Открила и да ли ће певати орловима на дочеку: Очекујем ништа мање него...

Курир 18.06.2024
Светлана Цеца Ражнатовић налази се у Минхену, где ће бодрити Орлове у четвртак против Словеније на Европском првенству! Дан после утакмице са Енглеском, Цеца је дала кратку изјаву за медије и потврдила да ће се наћи на трибинама… »
Дијаспора уз “орлове”

Дијаспора уз “орлове”

Вести онлине 18.06.2024
Прву утакмицу фудбалске репрезентације Србије на европском првенству пратили су и наши земљаци у Франкфурту, тачније у ресторану Наша кафана, власника Рајка Скело и Саше Клачара, који су овај спортски догађај организовали… »
(Фото) прве слике цеце испред хотела у Немачкој: Дошла да бодри репрезентацију Србије и зета на Европском првенству: Ту је и…

(Фото) прве слике цеце испред хотела у Немачкој: Дошла да бодри репрезентацију Србије и зета на Европском првенству: Ту је и…

Блиц 18.06.2024
Највећа балканска звезда Светлана Цеца Ражнатовић прекјуче је отпутовала у Немачку на Европско првенство у фудбалу. Цеца Ражнатовић уживо са трибина ће бодрити репрезентацију Србије на Европском првенству, а нарочито ће навијати… »
Цеца у истом лукс хотелу с пријатељима Гудељ: Анастасија главни водич у Немачкој, све испланирала до детаља са свекрвом и…

Цеца у истом лукс хотелу с пријатељима Гудељ: Анастасија главни водич у Немачкој, све испланирала до детаља са свекрвом и…

Курир 18.06.2024
Анастасија Ражнатовић дочекала је мајку Светлану Цецу Ражнатовић у хотелу у Минхену. Цеца и Анастасија провешће пар дана заједно у Немачкој, а онда ће у четвртак заједно отићи да гледају утакмицу наше репрезентације. Њих две… »

Вести дана »