Повезане вести
Пантер: Захвалан сам Партизану за једно од најбољих искустава у мом животу
ИндексОнлине 18.06.2024
БЕОГРАД – Последње три године у Партизану су биле изазовно, али невероватно путовање и кроз невероватна и тешка времена. Захвалан сам за једно од најбољих искустава у мом животу, изјавио је досадашњи капитен Партизана Кевин… »
Надам се да сам вас инспирисао и мотивисао... Кевин Пантер се емотивном објавом опростио од Партизана: Била је ово луда вожња!…
Курир 18.06.2024
Једна ера у КК Партизан се завршила. Доскорашњи капитен, Кевин Пантер, напустиће клуб, а пошто су се челници црно-белих опростили од једног од омиљених играча, на ред је дошао и сам кошаркаш. У емотивној објави на друштвеним… »
Кевина Пантера после Партизана "нациљао" евролигаш: Ево колико ће зарадити у новом клубу
Телеграф 18.06.2024
Велика цифра... Кошаркашки клуб Партизан окончнао је сарадњу и раскинуо уговор са доскорашњим капитеном Кевином Пантером. Клуб се опростио од свог, сада већ бившег играча, а онда се огласио и сам Пантер, који се захвалио свима… »
Вести дана »

Бившој градоначелници Ниша Драгани Сотировски продужен притвор за још 30 дана
РТВ пре 1 сатјош 40 повезаних

Ево зашто је НАТО упалио аларме! Руски МиГ-31 прелетео Естонију: Авион који може уништити градове у секунди!
Ало пре 26 минутајош 31 повезана

Од поноћи у Београду измене у саобраћају због одржавања војне параде! Погледајте детаљан списак улица које ће бити делимично или потпуно затворене
Дневник пре 1 сатјош 31 повезана

Откривамо када сутра у Београду почиње студентски протест и по чему ће се разликовати од претходних
Правда пре 2 сатајош 8 повезаних

Скупштина Београда усвојила урбанистичке планове упркос противљењу опозиције
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 45 повезаних