Povezane vesti
Panter: Zahvalan sam Partizanu za jedno od najboljih iskustava u mom životu
IndeksOnline 18.06.2024
BEOGRAD – Poslednje tri godine u Partizanu su bile izazovno, ali neverovatno putovanje i kroz neverovatna i teška vremena. Zahvalan sam za jedno od najboljih iskustava u mom životu, izjavio je dosadašnji kapiten Partizana Kevin Panter. Košarkaški klub… »
Nadam se da sam vas inspirisao i motivisao... Kevin Panter se emotivnom objavom oprostio od Partizana: Bila je ovo luda vožnja!…
Kurir 18.06.2024
Jedna era u KK Partizan se završila. Doskorašnji kapiten, Kevin Panter, napustiće klub, a pošto su se čelnici crno-belih oprostili od jednog od omiljenih igrača, na red je došao i sam košarkaš. U emotivnoj objavi na društvenim mrežama Panter je napisao… »
Kevina Pantera posle Partizana "naciljao" evroligaš: Evo koliko će zaraditi u novom klubu
Telegraf 18.06.2024
Velika cifra... Košarkaški klub Partizan okončnao je saradnju i raskinuo ugovor sa doskorašnjim kapitenom Kevinom Panterom. Klub se oprostio od svog, sada već bivšeg igrača, a onda se oglasio i sam Panter, koji se zahvalio svima. - Poslednje tri godine… »
Vesti dana »
Sofronijević: Podneto gotovo 600.000 prijava za upis bespravno sagrađenih objekata
Euronews pre 1 satjoš 35 povezanih
Preko 4.000 ljudi u Lučanima nema struju, na delu teritorije proglašena vanredna situacija: Jak vetar napravio haos na trafo stanici, ekipe bez prestanku rade kako bi sanirali kvar
RINA pre 50 minutajoš 54 povezane
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
Srbiju uništila nova pravila na EP u vaterpolu: Ovo mnogi nisu znali, možemo da ostanemo bez medalje
Mondo pre 54 minutajoš 29 povezanih