Povezane vesti
Panter: Zahvalan sam Partizanu za jedno od najboljih iskustava u mom životu
IndeksOnline 18.06.2024
BEOGRAD – Poslednje tri godine u Partizanu su bile izazovno, ali neverovatno putovanje i kroz neverovatna i teška vremena. Zahvalan sam za jedno od najboljih iskustava u mom životu, izjavio je dosadašnji kapiten Partizana Kevin Panter. Košarkaški klub… »
Nadam se da sam vas inspirisao i motivisao... Kevin Panter se emotivnom objavom oprostio od Partizana: Bila je ovo luda vožnja!…
Kurir 18.06.2024
Jedna era u KK Partizan se završila. Doskorašnji kapiten, Kevin Panter, napustiće klub, a pošto su se čelnici crno-belih oprostili od jednog od omiljenih igrača, na red je došao i sam košarkaš. U emotivnoj objavi na društvenim mrežama Panter je napisao… »
Kevina Pantera posle Partizana "naciljao" evroligaš: Evo koliko će zaraditi u novom klubu
Telegraf 18.06.2024
Velika cifra... Košarkaški klub Partizan okončnao je saradnju i raskinuo ugovor sa doskorašnjim kapitenom Kevinom Panterom. Klub se oprostio od svog, sada već bivšeg igrača, a onda se oglasio i sam Panter, koji se zahvalio svima. - Poslednje tri godine… »
Vesti dana »

Prvo oglašavanje roditelja Alona Ohela: Idit i Kobi u ekstazi, uskoro će videti sina, evo šta ih je šokiralo: "Neverovatno, stoji na nogama!"
Blic pre 0 minutajoš 113 povezane

Lokalni izbori na Kosovu: Srpska lista proglasila pobedu u opštinama gde su Srbi većina
BBC News pre 20 minutajoš 58 povezanih

Medvedev upozorio kakav napad na Rusiju bi mogao da krene "Kada se lansiraju, ne možemo da znamo da li su rakete nuklearne"
Alo pre 55 minutajoš 35 povezanih

Stižu pljuskovi, oglasio se RHMZ: Samo će jedan deo Srbije ostati suv!
Telegraf pre 14 minutajoš 20 povezanih