Повезане вести

Пантер: Захвалан сам Партизану за једно од најбољих искустава у мом животу

Пантер: Захвалан сам Партизану за једно од најбољих искустава у мом животу

ИндексОнлине 18.06.2024
БЕОГРАД – Последње три године у Партизану су биле изазовно, али невероватно путовање и кроз невероватна и тешка времена. Захвалан сам за једно од најбољих искустава у мом животу, изјавио је досадашњи капитен Партизана Кевин… »
Надам се да сам вас инспирисао и мотивисао... Кевин Пантер се емотивном објавом опростио од Партизана: Била је ово луда вожња!…

Надам се да сам вас инспирисао и мотивисао... Кевин Пантер се емотивном објавом опростио од Партизана: Била је ово луда вожња!…

Курир 18.06.2024
Једна ера у КК Партизан се завршила. Доскорашњи капитен, Кевин Пантер, напустиће клуб, а пошто су се челници црно-белих опростили од једног од омиљених играча, на ред је дошао и сам кошаркаш. У емотивној објави на друштвеним… »
Кевина Пантера после Партизана "нациљао" евролигаш: Ево колико ће зарадити у новом клубу

Кевина Пантера после Партизана "нациљао" евролигаш: Ево колико ће зарадити у новом клубу

Телеграф 18.06.2024
Велика цифра... Кошаркашки клуб Партизан окончнао је сарадњу и раскинуо уговор са доскорашњим капитеном Кевином Пантером. Клуб се опростио од свог, сада већ бившег играча, а онда се огласио и сам Пантер, који се захвалио свима… »

Вести дана »