Povezane vesti
Abortirala zadrugarka o njenoj trudnoći svi su brujali, donela šok odluku i oglasila se iz bolničkog kreveta!
Alo 18.06.2024
Pre nekoliko dana pokazala je trudnički stomak. Kako je Alo! prvi pisao, bivša zadrugarka i kontroverzna starleta Deniz Dejm je u drugom stanju. Deniz se oglasila putem društvene mreže Instagram gde je otkrila da je trudna, a ubrzo je objavila i prvu… »
"Da, uradila sam abortus!" Zadrugarka se oglasila nakon kiretaže, zamolila ljude jedno: "Potreban mi je..."
Telegraf 18.06.2024
Istakla da je to bila njena čvrsta odluka. Kontroverzna rijaliti zvezda Deniz Dejm donela je odluku da uradi abortus. Bivša zadrugarka nije bila spremna da postane majka, a putem Instagrama je podelila fotografiju iz bolničkog kreveta. Na slici je vidimo… »
Zadrugarka abortirala: O njenoj trudnoći su svi brujali, sada se oglasila iz bolničkog kreveta
Telegraf 18.06.2024
"Moje telo, moj izbor", napisala je ona. Rijaliti zvezda Deniz Dejm nedavno je iznenadila priznanjem da je trudna. U svoju odluku da postane majka nije bila sigurna, a sada se oglasila iz bolničkog kreveta i saopštila da je abortirala. - Moje telo, moj… »
Vesti dana »
Godinu dana od napada na studente FDU: Kolone demonstranata sa Novog Beograda idu ka centru grada (video)
Pravda pre 1 satjoš 36 povezanih
Zelenski: Pravi mir se uvek zasniva na garantovanoj bezbednosti i pravdi
Politika pre 6 minutajoš 66 povezanih
Vučić: Amerikanci da bi dali licencu NIS-u žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
Pravda pre 1 satjoš 23 povezane
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 24 povezane
Bivši predsednik Brazila Žair Bolsonaro preventivno uhapšen pred početak služenja kazne
Radio 021 pre 1 satjoš 15 povezanih