Povezane vesti
Dr Stojanović Mitroviću: Koliko biste osvojili u Bujanovcu da vam umesto Vučića listu vodi neko iz odbora SNS
Bujanovačke 18.06.2024
Bujanovac, 18. jun 2024. „To da mi kao lekari zloupotrebljavamo korisnike usluga Doma zdravlja, i posebno ja, kao načelnik Hitne pomoći u Bujanovcu, jeste notorna laž. Kroz ordinaciju Dr Stefana Stošića je do sada prošlo 80.000 građana i… »
Mitrović dr Mečetu: Građane delite vi, u kampanji sam nastupao kao šef odbora SNS
Bujanovačke 18.06.2024
Bujanovac, 18. jun 2024. Uoči ponavljanja izbora u petak na dva biračka mesta u Bujanovcu 21. juna (BM 47 i Žbevac), predsednik opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Bujanovcu Nenad Mitrović reagovao je na izjavu koju je za naš portal u… »
Vesti dana »
Tramp potvrdio: Jedna od prvih mera biće povećanje carina na proizvode iz Kine, Kanade i Meksika
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih
Najslabija partija Jokića od početka sezone: Denver ubedljivo poražen pred svojim navijačima (VIDEO)
Danas pre 54 minutajoš 14 povezanih
Kurir saznaje: Vesić hitno prebačen u Institut u Sremskoj Kamenici zbog ozbiljnog pogoršanja zdravstvenog stanja
Kurir pre 28 minutajoš 12 povezanih
Lazović (ZLF): Na jučerašnjoj sednici Skupštine videla se kriza u kojoj se država nalazi
Beta pre 1 satjoš 8 povezanih
Lavrov: NATO je objavio prave namere – prešli su svaku granicu pristojnosti
Vesti online pre 59 minutajoš 7 povezanih