Povezane vesti
"Tretirao me je kao roba i govorio da treba rak da me pojede": Jeziva ispovest devojke koju je otac godinama maltretirao
Kurir 18.06.2024
Psihičko maltretiranje od strane bliske osobe može biti podjednako traumatično kao i fizičko zlostavljanje, a jedna Slavica je od svog rođenog oca doživela i jedno i drugo! On ju je godinama tukao, vređao i ponižavao, a kako je izgledalo njeno odrastanje… »
"Govorio je da se obesim, da sam luda": Slavica tvrdi da je godina trpela očevo zlostavljanje: Ponižavao me je i tretirao kao…
Blic 18.06.2024
Slavica je je od svog rođenog oca doživela jezivo fizičko i psihičko maltretiranje. On ju je najpre godinama tukao, vređao i ponižavao, a kako je izgledalo njeno odrastanje u takvoj bolesnoj atmosferi ona je ispričala u potresnom snimku koji je objavila… »
Ku**o, obesi se, neka te rak pojede! Slavica trpela jezivo nasilje, otac je maltretirao od rođenja
Mondo 18.06.2024
Slavica je trpela psihičko nasilje od strane svog oca i priču je ispričala na društvenim mrežama. Slavica je trpela psihičko nasilje od strane svog oca i priču je ispričala na društvenim mrežama. Slavicu je otac godinama tukao, vređao i ponižavao zbog… »
Vesti dana »

Tramp se obrušio na Indiju, Rusiju i Dimitrija Medvedeva: „Mogu zajedno da unište svoje propale ekonomije, propali bivši predsednik da pripazi šta priča“
Nova pre 44 minutajoš 21 povezana

Novi Pazar, Radnički i Partizan večeras igraju revanše 2. kola kvalifikacija za LK
RTV pre 14 minutajoš 25 povezanih

Sunčani kraj jula i početak avgusta: U nedelju osveženje, ali leto se ne predaje
Glas juga pre 44 minutajoš 16 povezanih

Najmanje šest mrtvih i desetine ranjenih u ruskim napadima na Kijev
BBC News pre 1 satjoš 14 povezanih

Jedan izlazak ga koštao života: Detalji ubistva tinejdžera u Novom Pazaru: Roditelji za smrt sina saznali dok su u inostranstvu
Blic pre 4 minutajoš 30 povezanih