Повезане вести
"Третирао ме је као роба и говорио да треба рак да ме поједе": Језива исповест девојке коју је отац годинама малтретирао
Курир 18.06.2024
Психичко малтретирање од стране блиске особе може бити подједнако трауматично као и физичко злостављање, а једна Славица је од свог рођеног оца доживела и једно и друго! Он ју је годинама тукао, вређао и понижавао, а како је… »
"Говорио је да се обесим, да сам луда": Славица тврди да је година трпела очево злостављање: Понижавао ме је и третирао као…
Блиц 18.06.2024
Славица је је од свог рођеног оца доживела језиво физичко и психичко малтретирање. Он ју је најпре годинама тукао, вређао и понижавао, а како је изгледало њено одрастање у таквој болесној атмосфери она је испричала у потресном… »
Ку**о, обеси се, нека те рак поједе! Славица трпела језиво насиље, отац је малтретирао од рођења
Мондо 18.06.2024
Славица је трпела психичко насиље од стране свог оца и причу је испричала на друштвеним мрежама. Славица је трпела психичко насиље од стране свог оца и причу је испричала на друштвеним мрежама. Славицу је отац годинама тукао… »
Вести дана »
Вучић: Бићемо једна од водећих земаља у Европи по привредном расту у наредних 5 година
РТВ пре 20 минутајош 31 повезана
На једном месту сви производи и акције Лазаревић: Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима од данас у функцији
Дневник пре 1 сатјош 21 повезана
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 11 минутајош 31 повезана
ЦИВИЦУС снизио оцену Србији: Сврстана у категорију „под репресијом“
Став.лифе пре 2 сатајош 15 повезаних