Повезане вести
"Третирао ме је као роба и говорио да треба рак да ме поједе": Језива исповест девојке коју је отац годинама малтретирао
Курир 18.06.2024
Психичко малтретирање од стране блиске особе може бити подједнако трауматично као и физичко злостављање, а једна Славица је од свог рођеног оца доживела и једно и друго! Он ју је годинама тукао, вређао и понижавао, а како је… »
"Говорио је да се обесим, да сам луда": Славица тврди да је година трпела очево злостављање: Понижавао ме је и третирао као…
Блиц 18.06.2024
Славица је је од свог рођеног оца доживела језиво физичко и психичко малтретирање. Он ју је најпре годинама тукао, вређао и понижавао, а како је изгледало њено одрастање у таквој болесној атмосфери она је испричала у потресном… »
Ку**о, обеси се, нека те рак поједе! Славица трпела језиво насиље, отац је малтретирао од рођења
Мондо 18.06.2024
Славица је трпела психичко насиље од стране свог оца и причу је испричала на друштвеним мрежама. Славица је трпела психичко насиље од стране свог оца и причу је испричала на друштвеним мрежама. Славицу је отац годинама тукао… »
Вести дана »
Зеленски: Спреман сам да променим закон за организовање избора у Украјини
Спутник пре 1 сатјош 37 повезаних
БЛОГ УЖИВО Студенти стигли до зграде јавног сервиса, узвикују: „РТС – СНС“
Нова пре 16 минутајош 23 повезане
Евидентирано више од 45.000 нелегалних објеката: Највише грађана се на овај начин пријавило за легализацију
Мондо пре 15 минутајош 55 повезаних