Povezane vesti
Nikola Pavićević je najusamljeniji čovek! Izgubio porodicu, živi na planini blizu Ostroga i žali samo za jednim
Mondo 19.06.2024
Nikola nema ni struju, ni televizor, ni telefon i ne žali mnogo za tim. Nikola nema ni struju, ni televizor, ni telefon i ne žali mnogo za tim. Na planini Prekornici u Crnoj Gori, koja se uzdiže iznad bjelopavlićke ravnice i manastira Ostrog, već… »
Gorštak Nikola godinama živi na planini blizu ostroga, bez struje i telefona: "Ljudi su me prevarili za 150.000 evra, ali i…
Blic 19.06.2024
Na planini Prekornici koja se uzdiže iznad Bjelopavlićke ravnice, na svega pet kilometara od manastira Ostrog, već godinama živi sam Nikola Pavićević. Ovaj gorštak odabrao je da provodi dane daleko od ljudi, puta i civilizacije. Katun u kome živi… »
Vesti dana »
Sloboda Mićalović pretučena, završila u urgentnom! Izbila svađa na parkingu, "Blic" otkriva šta se dogodilo
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
Vučević sutra saopštava ko će preuzeti ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Majka mi je izdahnula na rukama, šlogirala se": Mila Nađ nije samo tada bila u šoku: "Tata je izvršio samoubistvo" (video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana