Povezane vesti
Kada zapne oko imovine: Ostavinskom raspravom dobio kuću, a sada mu brat preti tužbom i traži desetogodišnju kiriju
Dnevnik 19.06.2024
"Ja stvarno ne znam šta mi je činiti. Da li ima osnove za tužbu?", poručio je muškarac. Jedan muškarac požalio se na mreži u kakvoj situaciji se našao zbog rođenog brata. Kako je ispričao, nakon smrti oca, pokrenuta je ostavinska rasprava porodične kuće… »
Ostavinskom raspravom dobio kuću, isplatio brata, a sad mu on preti tužbom: Hoće kiriju za izgubljene godine
Telegraf 19.06.2024
"Ja stvarno ne znam šta mi je činiti. Da li ima osnove za tužbu?", poručio je muškarac. Jedan muškarac požalio se na mreži u kakvoj situaciji se našao zbog rođenog brata. Kako je ispričao, nakon smrti oca, pokrenuta je ostavinska rasprava porodične kuće… »
Vesti dana »
Šta tačno piše u odgovoru OFAK-a Amerikanci odbili predlog Rusa rečima: Nije u interesu SAD
Alo pre 57 minutajoš 63 povezane
Vremenska prognoza: Danas i sutra do 23 stepena, sledeće nedelje hladnije sa kišom na jugu
Jugmedia pre 3 satajoš 27 povezanih
Šta će, prema mišljenju potpredsednika SSP, Vlada Srbije usvojiti na sutrašnjoj vanrednoj sednici u vezi sa NIS-om?
Danas pre 17 minutajoš 19 povezanih