Povezane vesti
Kada zapne oko imovine: Ostavinskom raspravom dobio kuću, a sada mu brat preti tužbom i traži desetogodišnju kiriju
Dnevnik 19.06.2024
"Ja stvarno ne znam šta mi je činiti. Da li ima osnove za tužbu?", poručio je muškarac. Jedan muškarac požalio se na mreži u kakvoj situaciji se našao zbog rođenog brata. Kako je ispričao, nakon smrti oca, pokrenuta je ostavinska rasprava porodične kuće… »
Ostavinskom raspravom dobio kuću, isplatio brata, a sad mu on preti tužbom: Hoće kiriju za izgubljene godine
Telegraf 19.06.2024
"Ja stvarno ne znam šta mi je činiti. Da li ima osnove za tužbu?", poručio je muškarac. Jedan muškarac požalio se na mreži u kakvoj situaciji se našao zbog rođenog brata. Kako je ispričao, nakon smrti oca, pokrenuta je ostavinska rasprava porodične kuće… »
Vesti dana »

Vučić pozvao studente na debatu, oni poručili da će debatovati u predizbornoj kampanji
Stav.life pre 4 minutajoš 74 povezane

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 55 povezanih

Oglasio se Bogdan Bogdanović: Evo zašto nije potpisao dres Partizana! Da smo se plasirali na evrobasket sa svima bi bili ravnopravni: Šarić smatra da niko nije favorit protiv Hrvata!
Hot sport pre 29 minutajoš 43 povezane

Agencija za energetiku: Crvena zona potrošene struje biće smanjena sa 1.600kWh na 1.200 kWh
Forbes pre 3 satajoš 22 povezane