Повезане вести

Дачић у Лесковцу обилазио реновиране објекте полиције и ватрогасаца

Дачић у Лесковцу обилазио реновиране објекте полиције и ватрогасаца

Југ пресс 19.06.2024
ЛЕСКОВАЦ Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић обишао је Полицијску управу у Лесковцу, као и и Полицијску испоставу Север и реновирани објекат Ватрогасно-спасилачког батаљона у Лесковцу. Он је том… »
Дачић у Лесковцу: Мој циљ је да полиција никада не буде ангажована

Дачић у Лесковцу: Мој циљ је да полиција никада не буде ангажована

Југмедиа 19.06.2024
Министар унутрашњих послова и потпредседник Владе Републике Србије Ивица Дачић посетио је данас Полицијску управу у Лесковцу, где је обишао просторије које су у протеклом периоду реновиране, а у изјави за медије казао је да је… »
Министар Дачић: Циљ ми је да МУП буде најбоље министарство у Влади Србије

Министар Дачић: Циљ ми је да МУП буде најбоље министарство у Влади Србије

Телеграф 19.06.2024
„Ми немамо други задатак него да штитимо јавни ред и да се боримо против криминала, као и да обезбедимо услове за издавање докумената“, рекао је министар. Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић… »
Бољи услови за полицију и грађане: Министар Ивица Дачић посетио реновиране објекте Полицијске управе у Лесковцу (фото)

Бољи услови за полицију и грађане: Министар Ивица Дачић посетио реновиране објекте Полицијске управе у Лесковцу (фото)

Вечерње новости 19.06.2024
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић обишао је данас Полицијску управу у Лесковцу, њену испоставу „Север“ и реновирани објекат Ватрогасно-спасилачког батаљона у овом граду. фото: И.Митић… »

Вести дана »