Повезане вести
"Са Душаном се разумем затворених очију": Митровић о капитену Србије
Вечерње новости 19.06.2024
Александар Митровић, нападач репрезентације Србије, говорио је на конференцији за медије пред меч са Словенијом о свом односу са Душаном Тадићем. Фото: Тањуг Митровић се прво осврнуо на одлуку селектора Драгана Стојковића да га… »
Митровић: "Био сам нервозан због измене"
Б92 19.06.2024
Нападач репрезентације Србије Александар Митровић признао је да му није било свеједно када га је селектор Стојковић извео са терена на мечу са Енглезима. Видело се то одмах током меча, наш нападач је корачао ка клупи намрштен… »
Митровић: Ко воли да буде замењен!? Охладио сам главу…
Спорт клуб 19.06.2024
Показао је Александар Митровић нервозу приликом измене током утакмице са Енглеском, а излагањем на конференцији за медије пред дуел са Словенијом потврдио да нема никаквих проблема између њега и селектора. ввв.виннербет.рс –… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро