Повезане вести
Стојковић: Треба да пазимо на дуге лопте, учинићемо све да победимо Словенију
Политика 19.06.2024
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси рекао је за РТС пред меч са Словенијом да је утакмица од велике важности и да ће екипа дати све од себе да победи. Упозорава на дуге лопте Словенаца. Србија у другом колу групне фазе Евра… »
Пикси дефинитивно преломио: Ово је састав Србије за кључни меч против Словеније! Једна звезда мора на клупу!
Курир 19.06.2024
Фудбалери Србије и Словеније у четвртак од 15 часова играју меч 2. кола групе Ц на Европском првентсву у Немачкој. Србија је после пораза од Енглеске под императивом победе у овом мечу, а селектор Драган Стојковић Пикси одлучио… »
Поштујемо пиксија, али и ми желимо да победимо! Селектор Словеније: Славиће онај ко буде храбрији и уверенији!
Курир 19.06.2024
Фудбалери Србије и Словеније у четвртак од 15 часова играју меч 2. кола групе Ц на Европском првентсву у Немачкој. Србија је после пораза од Енглеске под императивом победе у овом мечу. Словенија је у мало бољој ситуацији пошто… »
Митровић за РТС пред Словенију: Ово је вероватно најбитнија утакмица у групи
РТС 19.06.2024
Нападач Србије Александар Митровић рекао је за РТС да селекцију очекује тешка утакмица против добре екипе, али да је репрезентација против Енглеске показала да је опасна када има лопту у својим ногама и када контролише дуел… »
Пикси најавио повратак Тадиц́а – и поручио: „Верујем да можемо до победе“
Спутник 19.06.2024
Пред меч Србије и Словеније у другом колу групне фазе Европског првенства на конференцији за медије говорили су Драган Стојковиц́ Пикси, селектор Србије и Александар Митровиц́, најбољи стрелац у историји репрезентације. Драган… »
Александар Митровић се нада да ће постићи гол против Словенаца: Радујем се што ће Тадић бити у екипи, можемо да играмо заједно…
Данас 19.06.2024
Нападач фудбалске репрезентације Србије Александар Митровић рекао је на конференцији за медије пред утакмицу другог кола Групе Ц на Европском првенству са Словенијом, која се игра у среду (15.00) у Минхену, се нада да ће бити… »
Стојковић пред Словенију: Очекујем победу, оптимиста сам
Радио сто плус 19.06.2024
“Очекујем победу, оптимиста сам. Словенија игра у формацији 4-4-2, Шешко и Шпоар праве разлику. Морамо да будемо паметни и да не дозволимо да се јуримо са њима. Организована су екипа”, рекао је Стојковић на конференцији за… »
Вести дана »
Орлови опет прелетели Крејвен Котиџ и слетели на 4. место ПЛ
Спорт клуб пре 31 минутајош 73 повезане
На граници лудила: Чешки председник поручио да се ближи тренутак "обарања руских авиона"
Правда пре 1 сатјош 51 повезана
Стојаковић: Задовољан сам коначним резултатом и створеним приликама против Радничког
РТС пре 2 сатајош 31 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 5 сатијош 25 повезаних