Povezane vesti
Odbornici u beogradskom parlamentu: Od Branka Kockice do Sava Manojlovića
Novi magazin 19.06.2024
Konstitutivna sednica novog saziva Skupštine grada Beograda biće održana u petak, 21. juna, kada će biti potvrđeni mandati svih 110 odbornika, a koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke već je najavila da je obezbedila većinu za vođenje… »
Izborna komisija na Voždovcu dodelila mandate odbornicima, najviše mandata listi oko SNS
Euronews 19.06.2024
Izborna komisija gradske opštine Voždovac donela je na današnjoj sednici rešenje o dodeli odborničkih mandata, prema kome se kandidatima liste "Aleksandar Vučić - Voždovac sutra" dodeljuje 33 mandata. Listi "Dr Savo Manojlović - I ja sam… »
Izborna komisija na Voždovcu dodelila mandate odbornicima, najviše pripalo listi SNS
Blic 19.06.2024
Izborna komisija gradske opštine Voždovac donela je na današnjoj sednici rešenje o dodeli odborničkih mandata, prema kome se kandidatima liste "Aleksandar Vučić - Voždovac sutra" dodeljuje 33 mandata. Listi "Dr Savo Manojlović - I ja sam… »
Izborna komisija na Voždovcu dodelila mandate odbornicima
Insajder 19.06.2024
Izborna komisija gradske opštine Voždovac donela je na sednici 19. juna rešenje o dodeli odborničkih mandata, prema kome se kandidatima liste "Aleksandar Vučić - Voždovac sutra" dodeljuje 33 mandata. Listi 'Dr Savo Manojlović - I ja sam Voždovac… »
U petak konstitutivna sednica novog saziva Skupštine Beograda
Radio sto plus 19.06.2024
Na dnevnom redu sednice je potvrđivanje mandata 110 odbornika, izbor predsednika Skupštine grada i zamenika predsednika, kao i sekretara i zamenika sekretara, preneo je portal Beoinfo. Početak sednice zakazan je za 10 časova, a do izbora predsednika… »
Ovim vrščanima su potvrđeni mandati: Gradska izborna komisija donela rešenje, od 45 mesta SNS ima 32
Večernje novosti 19.06.2024
GRADSKA izborna komisija u Vršcu je, na osnovu ukupnog izveštaja o rezultatima lokalnih izbora, donela rešenje o dodeli mandata kandidatima za odbornike u skupštini Grada Vršca. Foto: J. J. B. Novu skupštinu činiće 32 odbornika sa liste… »
Izborna komisija na Voždovcu dodelila mandate, najviše pripalo listi SNS
Telegraf 19.06.2024
Izborna komisija GO Voždovac će kandidatima kojima je dodelila mandat izdati uverenja o izboru za odbornike Skupštine Gradske opštine Voždovac. Izborna komisija gradske opštine Voždovac donela je na današnjoj sednici rešenje o dodeli odborničkih… »
Vesti dana »
Palma je dugo tražio lek za tešku bolest: Otkrio prijateljima da će uskoro umreti, ovako se oprostio od njih
Telegraf pre 5 satijoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 5 satijoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 7 satijoš 2 povezane