Povezane vesti
Četrnaesta Bajramska sofra u Novom Sadu
RTV 19.06.2024
NOVI SAD - Povodom jednog od najvećih praznika među pripadnicima islamske veroispovesti Kurban Bajrama, u centru Novog Sada održana je četrnaesta manifestacija "Ulica otvorenog srca - bajramska sofra". Tom prilikom prolaznici su posluženi specijalitetima… »
FOTO: Održana "Ulica otvorenog srca - Bajramska sofra"
Moj Novi Sad 19.06.2024
U centru Novog Sada održana je četrnaesta Bajramska sofra, povodom svečanog obeležavanja Kurban bajrama, jednog od najvećih praznika za islamske vernike. Manifestacija "Ulica otvorenog srca - Bajramska sofra", održana je četvrtog dana Kurban bajrama u… »
Bajramska sofra 14. Put okupila ljude otvorenog srca Bez obzira na razlike, živimo u bratskoj ljubavi, slozi i harmoniji…
Dnevnik 19.06.2024
Tradicionalna svečanost „Bajramska sofra - Ulica otvorenog srca” večeras je u centru Novog Sada obeležila kraj jednog od najznačajnijih muslimanskih praznika Kurban Bajrama. Pripadnici islamske veroispovesti svima su predstavili i poslužili specijalitete… »
Vesti dana »
Zejna u šoku nakon finala PZE 2026, izletela iz RTS nakon što joj je izmakla pobeda: "Bila sam favorit jako dugo..."
Blic pre 2 satajoš 24 povezane
Prvi intervju nakon pobede na PZE 2026. Momci iz "Lavine" priznali: "Ovo mi je prvi put da idem u Beč" (video)
Blic pre 3 satajoš 18 povezanih
Na vlasti 37 godina, „sve i svja“ u Iranu: Ko je ajatolah Ali Hamnei, za kog Izrael tvrdi da je ubijen?
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Zvanično - ubijen Hamnei; Iran uzvratio udarac; Goreo Bliski istok, svet strepi od novog dana FOTO/VIDEO
B92 pre 35 minutajoš 5 povezanih