Повезане вести
Добра атмосфера пред дуел Словеније и Србије у Минхену
Ал Јазеера 20.06.2024
Седми дан Европског ногометног првенства доноси три занимљива двобоја, међу којима је и регионални дерби. Србија и Словенија одмјерит ће снаге у Минхену. У истој, групи Ц у Франкфурту се боре Данска и Енглеска, а у… »
Подела бодова Енглеске и Данске: Орлове само победа у последњем колу води у осмину финала!
Курир 20.06.2024
ДАНСКА - ЕНГЛЕСКА 1:1 (1:1) Фудбалске селекције Енглеске и Данске одиграле су нерешено 1:1 у оквиру другог кола Ц групе Европског првенства. Након ове утакмице, калкулација за Србију је јасна, само победа против Данаца у… »
Стојановић: "Не волим да прогнозирам, али сам миран"
Б92 20.06.2024
Стеван Стојановић, директор фудбалске репрезентације Србије, уверен је у победу нашег тима у другом сусрету групе Ц Европског првенства против Словеније. "Заиста је феноменална атмосфера, има доста наших навијача. Захвални смо… »
Србија данас против Словеније на ЕП: Подједнаке шансе за победу
Радио 021 20.06.2024
Фудбалери Србије данас ће играти утакмицу другог кола групне фазе на Европском првенству против Словеније. Србија је поражена у првом мечу на Европском првенству од Енглеске минималним резултатом - 1:0. Стрелац гола био је Џуд… »
Седми дан Евра - највећи дерби групне фазе и дуел фаворита у групи Ц
РТС 20.06.2024
Фудбалери Италије и Шпаније додаће ново поглавље највећем ривалству у историји Европских првенстава (21.00), док ће Енглеска и Данска одмерити снаге у другом колу групе Ц (18.00). Директни преноси су на Првом програму РТС-а, а… »
Вести дана »
"Само јако, брате!" Освануо шокантан снимак после стравичног удеса код Умке: Скандалозне речи возача БМВ-а који је ударио у камион (видео)
Курир пре 9 минутајош 42 повезане
Напад на Одесу и Херсон, има повређених; уништен украјински дрон који је летео ка Москви
РТС пре 34 минутајош 44 повезане
Јокић: Гледао сам репрезентацију, захвалан сам онима који су се одазвали
НИН пре 1 сатјош 55 повезаних
Ђедовић Хандановић: Предузимамо све мере да обезбедимо сигурно снабдевање тржишта нафтом
Бизнис.рс пре 4 минутајош 19 повезаних