Повезане вести
Вучић: Трампов зет Џаред Кушнер представио пројекат за хотел у Београду
НИН 20.06.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да му је Џаред Кушнер, зет некадашњег америчког председника Доналда Трампа у Београду представио пројекат за хотел у Београду. "Представио сам му визију Београда као светске… »
"Инспиративна размена идеја": Вучић разговарао са зетом Доналда Трампа: "Представио сам му визију Београда као светске…
Блиц 20.06.2024
Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас са Џаредом Кушнером, зетом бившег америчког председника Доналда Трампа, коме је, како је рекао, са поносом показао наш главни град и изложио неке од планова за његов још… »
Вучић разговарао са Кушнером: У плану да Београд добије велелепни хотел
Телеграф 20.06.2024
Како је Вучић објавио на Инстаграм налогу будуцностсрбијеав, представио је Кушнеру визију Београда као светске метрополе. Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас са Џаредом Кушнером, зетом бившег америчког… »
Трампов зет Вучићу представио пројекат за хотел у Београду
Данас 19.06.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да му је Џаред Кушнер, зет некадашњег америчког председника Доналда Трампа у Београду представио пројекат за хотел у Београду. „Представио сам му визију Београда као светске… »
Вести дана »
Рат се разбуктава: Падају бомбе, одјекују експлозије; Почела хитна евакуација становништва ВИДЕО
Б92 пре 7 минутајош 31 повезана
Професор Мијушковић о томе шта се дешава ако се НБС нађе на удару санкција
НИН пре 12 минутајош 24 повезане
Лука Дончић открио име своје друге ћерке, па насмејао новинаре: "Учиниће мој живот пакленим..."
Телеграф пре 1 сатјош 34 повезане