Povezane vesti
"Ne bih se nikada vratio tamo" Aco napustio sad i dobro razvijen posao posle 20 godina: To mi nije bilo dovoljno za sreću
Kurir 20.06.2024
"Duša i srce su mi napokon ispunjeni", priča ovo Aco Karanović koji se nakon 20 godina života u Americi vratio u Svodnu kod Novog Grada. Imao je tamo dobro razvijen posao sa kamionima, ali sve to nije bilo dovoljno za sreću. Jedina želja bila je da uživa… »
"Ne bih se nikada vratio tamo" Aco napustio SAD i otkrio: Ovo su ključne razlike života na dva kontinenta!
Mondo 20.06.2024
Priča i da ovde s radošću peče pečenicu, a to u Americi nije mogao bezbrižno da radi. Priča i da ovde s radošću peče pečenicu, a to u Americi nije mogao bezbrižno da radi. "Duša i srce su mi napokon ispunjeni", priča ovo Aco Karanović koji se nakon 20… »
Vesti dana »

Trump saopštio da je priveden osumnjičeni za ubistvo Kirka
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 47 povezanih

Cene ogreva rastru, struja skuplja od 1. Oktobra: Kako da nam grejanje ove zime bude jeftinije
Blic pre 4 satijoš 20 povezanih

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih

Mali obišao radove na izgradnji novog Savskog mosta: Za samo dve godine imaćemo novi simbol Beograda FOTO
B92 pre 1 satjoš 22 povezane