Povezane vesti
„Pitanje Kosova određuje sudbinu Srbije“: Boris Tadić otkriva gde građanska Srbija greši
Danas 20.06.2024
Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) i bivši predsednik države Boris Tadić rekao je da je Srbija jedna od retkih zemalja u svetu u kojoj građanski slojevi društva patriotizam poistivećuju sa privitimizmom i u kojoj vlada veliko nerazumevanje… »
Tadić: Opozicija da se ujedini i odmah počne da radi na jedinstvenoj strategiji
Radio 021 20.06.2024
Nekadašnji predsednik Srbije i predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić pozvao je opozicione stranke da odmah počnu da rade na jedinstvenoj strategiji i ujedinjenju u najefikasnijoj formi. "Pozivam na to da konačno uradimo ono što umemo i što… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 10 minutajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Sad: uvele sankcije najvećim ruskim naftnim kompanijama: Oglasio se američki ministar i osudio poteze Moskve
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 15 minutajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana