Povezane vesti
"Nikome nisam ukrala dečka" Ivana Nikolić progovorila o preljubi partnera Sandre Afrike sa pevačicom: To nema veze sa mnom!
Kurir 20.06.2024
Ivana Boom Nikolić bila je gost na izboru za Mis Srbije. Kako je otkrila za Kurir, pevačica ima iskustva sa takmičenjem u lepoti, ali na manjem nivou. - Nisam nikada učestvovala i žao mi je, htela sam kao mala i mala sam želju. Dok sam studirala… »
(Video) "Sandra treba da bude zahvalna": Ivana Boom Nikolić o Africi i priči da je uhvaćena sa Volkovim na delu
Blic 20.06.2024
Pevačica Ivana Boom Nikolić pojavila se sinoć na izboru za Mis Srbije i tom prilikom otkrila da je i sama jednom prilikom dobila lentu. - Nisam nikada učestvovala i žao mi je, htela sam kao mala i mala sam želju. Dok sam studirala održavalo se Mis… »
Vesti dana »

Dani žalosti u Severnoj Makedoniji nakon tragedije u Kočanima, građani odaju poštu
RTS pre 28 minutajoš 26 povezanih

(Video/foto) skupština grada Novog Sada danas treba konačno raspravlja o BUDžETU Grupa ekstremnih studenata i opozicija noćas pokušala da upadne u instituciju, policija uspela da ih blokira
Dnevnik pre 28 minutajoš 14 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 28 minutajoš 11 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 7 povezanih