Повезане вести
Роберт Ф. Кенеди поделио снимак Вучића о рату у Украјини и позвао САД да почну преговоре са Русијом
Глас Америке 20.06.2024
вашингтон — Роберт Ф. Кенеди, независни кандидат на председничким изборима у САД, поделио је на Ексу исечак из интервјуа који је председник Србије Александар Вучић дао швајцарском листу Велтвоцхе почетком јуна, а у којем говори о… »
"Жели да зна, где су одрасли: У соби?" Кенеди поделио снимак Вучићева изјаве: Позвао САД, Русију и Украјину на преговоре
Блиц 20.06.2024
Сједињене Америчке Државе (САД) морају одмах да почну стварне мировне преговоре са Русијом, а амерички, руски и украјински представници да седну за преговарачки сто, изјавио је независни кандидат за председника САД Роберт Кенеди… »
Кенеди поделио Вучићеву изјаву: Председник Србије страхује од рата са Русијом, и ја желим да знам где су одрасли у соби
НИН 20.06.2024
Независни кандидат за председника Сједињених Америчких Држава (САД) Роберт Кенеди Млађи објавио је на друштвеној мрежи Икс део интервјуа председника Србије Александра Вучића који се тиче рата Запада са Русијом због Украјине… »
Кенеди Млађи позвао америчке власти на преговоре са Русијом о Украјини
Правда 20.06.2024
Независни кандидат за председничке изборе у САД Роберт Кенеди Млађи позвао је власти да одмах започну мировне преговоре са Русијом о Украјини. „Позивам на реалне мировне преговоре одмах уз учешће Сједињених Америчких Држава… »
Вести дана »
Београд: Студенти Правног факултета од Вучића затражили изборе, подржали глумце Народног позоришта
Нови магазин пре 18 минутајош 26 повезаних
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 5 сатијош 27 повезаних
За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката, министарка Софронијевић објаснила и шта радити ако на 1 плацу има више изграђених јединица
Дневник пре 1 сатјош 55 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане