Повезане вести
На Аркановој свадби сам зарадио 100.000! Цеца после није имала времена за мене, ни код Вељка ме није звала
Мондо 20.06.2024
Хармоникаш Мирко Кодић открио да се на Цециној и Аркановој свадби "мува није чула" када је засвирао једну песму. Хармоникаш Мирко Кодић открио да се на Цециној и Аркановој свадби "мува није чула" када је засвирао једну песму… »
"Имао сам љубавнице у браку, не бих да именујем али поздравићу злату петровић": Мирко Кодић изнео сву интиму, живог га није…
Блиц 20.06.2024
Хармоникаша Мирка Кодића задесила је највећа животна трагедија - сахранио је свог сина јединца. Његов син Александар изненада је преминуо у сну у 30. години. И пре трагедије, Мирка живот није мазио, већ је са улице успео. - Када… »
У Београд дошао са 1 кесом, спавао у парку! Исповест Мирка Кодића: Фатална певачица му била љубавница, претрпео најтежи ударац…
Курир 20.06.2024
Мирко Кодић, један од најпознатијих наших хармоникаша, прошле године задобио је најтежи животни ударац - изгубио је сина Александра, који је преминуо у сну у 30. години. А иза овог врсног инструменталисте, који је током… »
Вести дана »
Револуционарна капа за мозак - нада за бебе рођене са повредама
BBC News пре 7 минутајош 5 повезаних
Дан посвећен Светом Алимпију Столпнику, исцелитељу и заштитнику сточара
РТС пре 1 сатјош 6 повезаних