Повезане вести
Физички сукоб чланова Руске странке у Чачку због подршке СНС-у
Време 20.06.2024
Основно јавно тужилаштво у Чачку навело је да је од Полицијске управе добило информацију о инциденту у коме је повређен одборник Руске странке из Чачка Слободан Јакшић. Одборник Руске странке из Чачка Слободан Јакшић, који је… »
САЗНАЈЕМО: Потукли се чланови Руске странке у Чачку, због подршке СНС-у
Нова 20.06.2024
Члан Руске странке у Чачку Горан Хаџи Миловановић физички је напао председника Градског одбора у том граду Слободана Јакшића због тога што је подржао Српску напредну странку, сазнаје портал Нова.рс. Како сазнаје наш портал… »
Одборник Руске странке тврди да је претучен, чачанско тужилаштво обавештено о инциденту
Инсајдер 20.06.2024
Слободан Јакшић, одборник Руске странке из Чачка, претучен је, како каже, у кладионици док је седео са пријатељем. Јакшић тврди да га је напао Г.М. из истог града због политичких неслагања. Основно јавно тужилаштво у Чачку за… »
"Покушао је да ме удари флашом": Одборник Руске странке у Чачку тврди да је претучен: Говорио ми је да сам кривац што…
Блиц 20.06.2024
Слободан Јакшић, одборник Руске странке, претучен је, како каже, у кладионици док је седео са пријатељем. Јакшић тврди за "Блиц" да га је напао Г.М. из Чачка којег је два дана пре тога пријавио за претње. - Отишао сам код… »
Вести дана »

Данас летњи дан, а сутра драстична промена: Ови делови Србије први ће бити на удару пљускова са грмљавином
Мондо пре 13 минутајош 17 повезаних

АП о Србији и Вучићу: Све већи протести највећа претња српском популистичком председнику
Данас пре 1 сатјош 6 повезаних

Здравко Понош: Мала је шанса да ће мирис из ауспуха тенкова да прикрије задах умирућег режима
Глас Шумадије пре 33 минутајош 6 повезаних