Повезане вести
Младеновић не жели да коментарише “неговање” мртвих, које је на неки начин и сам аминовао
Решетка 20.06.2024
Шеф Одељнења за друштвене делатности Саша Младеновић рекао је данас за Решетку да не жели да коментарише то што је опозициони одборник из Групе грађана “За Лесковац – Заједно” у Скупштини града Лесковца Ненад Здравковић позвао… »
Удружење грађана “Тим 42” представило анализу одређених пројеката социјалне заштите
Југ пресс 20.06.2024
ЛЕСКОВАЦ Удружење грађана „Тим 42“ је током претходних месеци истраживао како се додељују и контролишу средства на локалном конкурсу за финансирање услуга социјалне заштите у Лесковцу. Они су резултате истраживања и… »
Један сапун на 43 корисника, ја ћу теби ти ћеш мени, паре на руке – Тако су трошени милиони дати за пројекте социјалне заштите…
Решетка 20.06.2024
Спрега социјалних радника и сукоб интереса, чланови комисије који својим рођацима додељују новац, ненаменски утрошена средства, копирање туђих извештаја, све су ово ствари које су обележиле конкурс за суфинансирање пројеката… »
Тим 42 – За финансиране пројекте из области социјалне заштите нису подношени извештаји о трошењу новца и активностима
Став.лифе 20.06.2024
Удружење „Тим 42“ радило је комплетну анализу пројета у балсти социјалне заштите које је град Лесковац финансирао у 2022. години где је установљено да од 46 одборених пројеката 15 пројеката, које су поднеле 12 организације… »
Вести дана »
Амбасадор ЕУ у Подгорици: Предстојећи Самит велико признање за Црну Гору
Инсајдер пре 4 сатијош 28 повезаних
Младић ухапштен због прања новца у Београду: Сумњичи да је имао десетине хиљада евра из криминалних активности
Еуроневс пре 3 сатајош 90 повезаних
Око 90 држављана Србије депортовано са аеродрома у Тивту, полиција Црне Горе објавила да су 'ризик по безбедност'
Слободна Европа пре 1 данјош 81 повезана
Спремо: Апсурд је да правосуђе у овој земљи више штити европска институција, него што то ради Високи савет судства
Н1 Инфо пре 3 сатајош 37 повезаних
Богдан Богдановић остао без речи због смрти Едина Авдића, једна објава много тога говори
Нова пре 3 сатајош 39 повезаних