Povezane vesti

"Godinama sam išla na psihoterapiju" Glumica Borka Tomović: "Za novu ulogu morala sam da kopam po svom detinjstvu"

"Godinama sam išla na psihoterapiju" Glumica Borka Tomović: "Za novu ulogu morala sam da kopam po svom detinjstvu"

Kurir 20.06.2024
Na 32. B eogradskom letnjem festivalu (Belef), koji je otvoren večeras izvođenjem predstave "Maske" Dražena Šivka, a publika će moći premijerno da vidi i autorski projekat Borisa Liješevića "Tvoje i moje". U neobičnoj predstavi pozorišta "Boško… »
Nova premijera teatra „Boško Buha“, a upravnica poručuje: Počele su pripreme za izgradnju pozorišta na staroj adresi…

Nova premijera teatra „Boško Buha“, a upravnica poručuje: Počele su pripreme za izgradnju pozorišta na staroj adresi…

Nova 20.06.2024
Kao ansambl koji se prevashodno obraća dečjoj publici, glumci Pozorišta “Boško Buha” prihvatili su izazov koji je pred njih postavio reditelj Boris Liješević, a to je da se vrate u svoje detinjstvo. Premijera komada „Tvoje i moje“ zakazana… »
Premijera predstave "Tvoje i moje" na sceni pozorišta "Boško Buha": Glumci otkivaju sećanja iz svog detinjstva

Premijera predstave "Tvoje i moje" na sceni pozorišta "Boško Buha": Glumci otkivaju sećanja iz svog detinjstva

Blic 20.06.2024
Premijera autorskog projekta Borisa Liješevića "Tvoje i moje" pozorišta Boško Buha, zakazana je za ponedeljak 24. juna na sceni teatra "Vuk". Kako je sam reditelj napomenuo, na konferenciji za novinare, ova dečja predstava za odrasle je neobična kao… »

Vesti dana »