Povezane vesti
"Godinama sam išla na psihoterapiju" Glumica Borka Tomović: "Za novu ulogu morala sam da kopam po svom detinjstvu"
Kurir 20.06.2024
Na 32. B eogradskom letnjem festivalu (Belef), koji je otvoren večeras izvođenjem predstave "Maske" Dražena Šivka, a publika će moći premijerno da vidi i autorski projekat Borisa Liješevića "Tvoje i moje". U neobičnoj predstavi pozorišta "Boško Buha"… »
Nova premijera teatra „Boško Buha“, a upravnica poručuje: Počele su pripreme za izgradnju pozorišta na staroj adresi, na Trgu…
Nova 20.06.2024
Kao ansambl koji se prevashodno obraća dečjoj publici, glumci Pozorišta “Boško Buha” prihvatili su izazov koji je pred njih postavio reditelj Boris Liješević, a to je da se vrate u svoje detinjstvo. Premijera komada „Tvoje i moje“ zakazana je za 24. jun… »
Premijera predstave "Tvoje i moje" na sceni pozorišta "Boško Buha": Glumci otkivaju sećanja iz svog detinjstva
Blic 20.06.2024
Premijera autorskog projekta Borisa Liješevića "Tvoje i moje" pozorišta Boško Buha, zakazana je za ponedeljak 24. juna na sceni teatra "Vuk". Kako je sam reditelj napomenuo, na konferenciji za novinare, ova dečja predstava za odrasle je neobična kao što… »
Vesti dana »

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više, uz crveno upozorenje za nedelju
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 39 povezanih

Haos zbog netanjahuovog plana za okupaciju Gaze: "Svi će završiti u mašini za mlevenje mesa!" Porodice talaca pobesnele: "Želi ih mrtve"
Kurir pre 41 minutajoš 39 povezanih

Samit Rusije i EU moguć ako Evropljani odustanu od podsticanja sukoba u Ukrajini
Politika pre 1 satjoš 32 povezane

Kosovska tužiteljka za Igora Popovića predlaže proterivanje s Kosova i zabranu ulaska na dve godine
N1 Info pre 36 minutajoš 13 povezanih

Predstavnik Rusije u Savetu bezbednsoti UN: Krivično gonjenje Dodika preti stabilnosti BiH
Beta pre 41 minutajoš 14 povezanih