Повезане вести

Жељко Обрадовић: Можда сам доносио погрешне одлуке...

Жељко Обрадовић: Можда сам доносио погрешне одлуке...

Спортски журнал 20.06.2024
Тренер Партизана говорио о сезони за нама, успонима и падовима клуба. Жељко Обрадовић је у гостовању на Н1 телевизији у емисији 360 степени са Браниславом Шовљанским покушао да објасни разлоге Партизанове неочекивано лоше… »
Обрадовић анализирао прошлу сезону: "Увек је битније шта урадиш у 39 минута и 55 секунди"

Обрадовић анализирао прошлу сезону: "Увек је битније шта урадиш у 39 минута и 55 секунди"

Телеграф 20.06.2024
Жељко Обрадовић је анализирао шта је црно-бели тим урадио. Најтрофејнији европски тренер и шеф струке Партизана, Жељко Обрадовић гостовао је данас у интервјуу у емисији "360 степени", где је говорио о многим горућим темама… »
Обрадовић о случају Миротић: „Играчи које смо потписали били су седма или осма опција“

Обрадовић о случају Миротић: „Играчи које смо потписали били су седма или осма опција“

Хот спорт 20.06.2024
„Кад сте у једном клубу или компанији, не можете да дозволите да неке ствари које се причају међу нама доспеју у јавност“ Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић гостовао је на телевизији Н1 у емизији „360 степени“ и говорио… »
Обрадовић: "Мењали смо план због Миротића, мислио сам да имам добар тим"

Обрадовић: "Мењали смо план због Миротића, мислио сам да имам добар тим"

Б92 20.06.2024
Тренер Партизана Жељко Обрадовић веровао је да има добар тим за сезону 2023/24, без обзира што је морао да мења идеју и концепт. Тим из Хумске на свим фронтовима забележио је резултате испод очекиваних и најављених на почетку… »
Жељко Обрадовић: У овом тренутку бити навијач Партизана није лако, то сви знају

Жељко Обрадовић: У овом тренутку бити навијач Партизана није лако, то сви знају

Н1 Инфо 20.06.2024
Тренер Партизана Жељко Обрадовић изјавио је у емисији 360 степени да сви знају да "у овом тренутку бити навијач Партизана није лако", као и да "једино себи неће дозволити да прода образ због Партизана", а да је све остало… »
Жељко Обрадовић: Извињавам се што сам рекао да нас у КЛС чека циркус – било је трагикомично!

Жељко Обрадовић: Извињавам се што сам рекао да нас у КЛС чека циркус – било је трагикомично!

Хот спорт 20.06.2024
„Нека нас Звезда победи 25 пута. Никакав проблем. Али нешто говори то што смо ми били шести у Евролиги прошле године, а они на једанестом месту“ Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић гостовао је на телевизији Н1 у емизији… »
Обрадовић: "Нека нас Звезда победи 25 пута у низу, али нешто говори Евролига"

Обрадовић: "Нека нас Звезда победи 25 пута у низу, али нешто говори Евролига"

Б92 20.06.2024
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић сумирао је претходну сезону црно-белих. Тим из Хумске на свим фронтовима забележио је резултате испод очекиваних и најављених на почетку сезоне, остао је без трофеја у АБА лиги, Купу… »
Обрадовић отворено о појачањима: Не желимо да их задржимо ако нису срећни и задовољни!

Обрадовић отворено о појачањима: Не желимо да их задржимо ако нису срећни и задовољни!

Хот спорт 20.06.2024
„Као и сваке године помиње се много имена, то је логично, има и подметања има доста непотврђених информација“ Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић гостовао је на телевизији Н1 у емизији „360 степени“ и говорио о разним… »
Обрадовић: "Помиње се много имена, има и подметања"

Обрадовић: "Помиње се много имена, има и подметања"

Б92 20.06.2024
Тренер Партизана Жељко Обрадовић говорио је о прелазном року и кошаркашима који би могли да појачају, али и оду из тима. "Верујте ми да сви ми који смо у клубу радимо на томе да видимо шта би било најбоље за нас да се у овом… »
Жоц: Не желимо да их задржимо ако нису срећни и задовољни

Жоц: Не желимо да их задржимо ако нису срећни и задовољни

Спорт клуб 20.06.2024
Тренер Партизана Жељко Обрадовић први пут после неславно завршене сезоне у Суперлиги Србије појавио се у медијима и у опширном интервјуу за Н1 причао о бројним темама, не само спортским и уско везаним за клуб из Хумске… »

Вести дана »