Povezane vesti
"Živeli": Trampov zet Džared Kušner objavio fotografije planova za Generalštab uz poruku o "podršci Srbije Izraelu"
NIN 21.06.2024
Zet bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, Džared Kušner izjavio je da je za pohvalu ekonomski razvoj Beograda, ali i podrška koju Srbija pruža Izraelu tokom nedavnog sukoba. Kušner je na Instagramu objavio fotografije planova kako bi trebalo da… »
Džared Kušner: Impresioniran sam živahnošću i razvojem Beograda
RTV 21.06.2024
NJUJORK - Džared Kušner, zet bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, izjavio je da je upravo posetio Beograd i da je bio impresioniran živahnošcu i razvojem grada. On je na Instagramu objavio nove crteže o tome kako bi trebalo da izgleda kompleks… »
Kušner pohvalio razvoj Beograda: Impresioniran sam živahnošću i razvojem grada
Radio 021 21.06.2024
Zet bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, Džared Kušner izjavio je danas da je za pohvalu ekonomski razvoj Beograda, ali i podrška koju Srbija pruža Izraelu tokom nedavnog sukoba. Kušner je na Instagramu objavio fotografije planova kako bi trebalo… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi marširaju ka Beogradu - akcija "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
RTV pre 2 satajoš 30 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 9 satijoš 14 povezanih

Studenti u blokadi: "Finalni skup" nije 15. marta, mi ne pravimo završne korake, pravimo tektonske promene
NIN pre 11 satijoš 11 povezanih

„Vreme“ objavljuje dokument u kojem se tvrdilo da je Železnička stanica bezbedna
Vreme pre 5 satijoš 8 povezanih

Raste napetost! Nalog za hapšenje Dodika izdat na njegov rođendan! "Ne bih preporučio sipa da deluje i verujem da neće!" (video)
Kurir pre 37 minutajoš 56 povezanih