Povezane vesti
Donald Tramp: Stranci koji završe fakultete u SAD, treba odmah da dobiju zelenu kartu
Telegraf 21.06.2024
Tokom razgovora za podkast, Tramp je okrivio pandemiju koronavirusa što nije mogao da sprovede sve mere koje je želeo dok je bio predsednik. Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp predložio je da stranci koji diplomiraju u Americi… »
Tramp: Stranci koji završe fakultete u SAD, treba odmah da dobiju zelenu kartu
Politika 21.06.2024
Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp predložio je da stranci koji diplomiraju u Americi "automatski" uz diplomu dobiju i zelenu kartu kako bi ostali u zemlji. "Ako ste završili fakultet, mislim da bi trebalo da automatski kao deo vaše… »
Tramp: Stranci koji završe fakultete u SAD treba odmah da dobiju zelenu kartu
Euronews 21.06.2024
Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp predložio je da stranci koji diplomiraju u Americi "automatski" uz diplomu dobiju i zelenu kartu kako bi ostali u zemlji. "Ako ste završili fakultet, mislim da bi trebalo da automatski kao deo vaše… »
Tramp: Stranci koji završe fakultete u SAD treba odmah da dobiju zelenu kartu
NIN 21.06.2024
Tramp "menja ploču"? "Ova kategorija stranaca treba da dobije odmah zelenu kartu"
B92 21.06.2024
Strancima u SAD zelena karta čim završe fakultet Tramp promenio priču
Dnevnik 21.06.2024
MAJAMI: Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp predložio je da stranci koji diplomiraju u Americi "automatski" uz diplomu dobiju i zelenu kartu kako bi ostali u zemlji. "Ako ste završili fakultet, mislim da bi trebalo da automatski kao… »
Vesti dana »

Makron na Grenlandu u znak evropske podrške tom arktičkom ostrvu koje priželjkuje Tramp
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan, okupljeni čekaju da se ispune preostala dva zahteva
Beta pre 5 satijoš 20 povezanih

Iran lansirao novi talas raketa na Izrael, u Teheranu se čule jake eksplozije
RTV pre 9 minutajoš 107 povezanih

Macut demantovao Vučevića: Predsednik SNS se pozvao na tvrdnje iz tabloida o rektoru Đokiću, Vlada tvrdi da su to „netačne insinuacije“
Nova pre 39 minutajoš 12 povezanih

Trampova vojna parada u Vašingtonu, a širom SAD demonstracije protiv njega
Danas pre 2 satajoš 36 povezanih