Povezane vesti
Donald Tramp: Stranci koji završe fakultete u SAD, treba odmah da dobiju zelenu kartu
Telegraf 21.06.2024
Tokom razgovora za podkast, Tramp je okrivio pandemiju koronavirusa što nije mogao da sprovede sve mere koje je želeo dok je bio predsednik. Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp predložio je da stranci koji diplomiraju u Americi… »
Tramp: Stranci koji završe fakultete u SAD, treba odmah da dobiju zelenu kartu
Politika 21.06.2024
Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp predložio je da stranci koji diplomiraju u Americi "automatski" uz diplomu dobiju i zelenu kartu kako bi ostali u zemlji. "Ako ste završili fakultet, mislim da bi trebalo da automatski kao deo… »
Tramp: Stranci koji završe fakultete u SAD treba odmah da dobiju zelenu kartu
Euronews 21.06.2024
Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp predložio je da stranci koji diplomiraju u Americi "automatski" uz diplomu dobiju i zelenu kartu kako bi ostali u zemlji. "Ako ste završili fakultet, mislim da bi trebalo da automatski kao deo… »
Tramp: Stranci koji završe fakultete u SAD treba odmah da dobiju zelenu kartu
NIN 21.06.2024
Tramp "menja ploču"? "Ova kategorija stranaca treba da dobije odmah zelenu kartu"
B92 21.06.2024
Strancima u SAD zelena karta čim završe fakultet Tramp promenio priču
Dnevnik 21.06.2024
MAJAMI: Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp predložio je da stranci koji diplomiraju u Americi "automatski" uz diplomu dobiju i zelenu kartu kako bi ostali u zemlji. "Ako ste završili fakultet, mislim da bi trebalo da automatski kao… »
Vesti dana »
U ovim delovima Srbije pašće i do 35 centimetara snega: Stižu ledene noći, a onda dugotrajna meteorološka monotonija: Evo šta to tačno znači
Blic pre 5 satijoš 20 povezanih
Zverev siguran na startu Australijan opena, dalje prošao i Novakov "dželat" iz Brizbejna!
Sportske.net pre 1 satjoš 28 povezanih
Požari u Los Anđelesu: Najmanje 16 mrtvih, uništeno 15.000 hektara i 12.000 zgrada
Beta pre 5 satijoš 19 povezanih