Povezane vesti
"Tukla sam balerine u pozorištu" Šok priznanje srpske glumice: Pokajala se i htela da se zamonaši
Mondo 21.06.2024
Tanja Bošković priznala je da se pokajala jer je u mladosti "kinjila divne devojke" i otkrila šta ju je sprečilo da se zamonaši i svoj život u potpunosti posveti veri. Tanja Bošković priznala je da se pokajala jer je u mladosti "kinjila divne devojke" i… »
Tanja Bošković želela da se zamonaši: Glumica razmišljala da sve napusti i ode u manastir, a samo zbog jedne stvari se…
Blic 21.06.2024
Glumica Tanja Bošković mir je pronašla u veri, a u jednom periodu svog života ona je čak želela da se zamonaši. Tanja Bošković otkrila je jednom prilikom šta ju je sprečilo da se zamonaši i svoj život u potpunosti posveti veri. - Razmišljala sam o tome… »
Vesti dana »

Vremenski šok do utorka: Stiže razvedravanje, ali i jutarnji minus!
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 24 povezane

Sedmoro teže povređenih u udesu kod Sremske Mitrovice u stabilnom stanju, 15 pacijenata čeka otpust
Sputnik pre 1 satjoš 20 povezanih

Troje poginulih u saobraćajnoj nesreći u Sremu, desetine povređenih, osmoro na intenzivnoj nezi
BBC News pre 5 minutajoš 38 povezanih

Paunović: Moguće usvajanje Zakona o jedinstvenom biračkom spisku početkom novembra
Beta pre 5 minutajoš 10 povezanih

Mali: Srbija će naći rešenje za finansijske transakcije na pumpama NIS-a
Sputnik pre 10 minutajoš 14 povezanih