Повезане вести
Звезда представила ново појачање! Пума званично стигао међу црвено-беле
Телеграф 21.06.2024
Настављају црвено-бели да склапају "коцкице" Црвена звезда је представила и пето појачање у летњем прелазном року, а као што је и најављено претходних дана, Пума Родригез је задужио црвено-бели дрес. Како смо раније писали… »
Пума потписао за звезду: Дошао сам овде са великом жељом и ентузијазмом
Вечерње новости 21.06.2024
Брзоноги крилни нападач Пума Родригез је ново појачање Црвене звезде. Фото: ФК Црвена звезда Репрезентативац Панаме је у просторијама клуба потписао трогодишњи уговор, уз могућност продужетка сарадње на још једну сезону, те… »
Званично: Звезда довела моћно крило из португалске Примеире! (фото+видео)
Хот спорт 21.06.2024
Звезда је обезбедила још једно ново појачање Црвена звезда је данас званично представила своје ново појачање, Пуму Родригеза, досадашњег крилног нападача Фамаликаа. Репрезентативац Панаме потписао је трогодишњи уговор са… »
Пума: Надимак сам добио због брзине, покривам целу страну
Спорт клуб 21.06.2024
Играч Црвене звезде је постао Хозе Луис Родригез Френсис, али сви ће га ословљавати са - Пума. Тако пише и на дресу новог крилног нападача шампиона Србије. Надимак је добио почетком фудбалске каријере, у родној Панами. „У мом… »
Пума стигао у звезду! Он мења Букарија на Маракани: Дошао сам да побеђујем!
Мондо 21.06.2024
Пума Родригез и званично је ново појачање Црвене звезде. Пума Родригез и званично је ново појачање Црвене звезде. Црвена звезда представила је ново појачање - потписао је Пума Родригез (26). Брзоноги крилни нападач ставио је… »
Званично: Пума Звездин три године
Спорт клуб 21.06.2024
Ексклузивна информација Спорт клуба од пре око две недеље да је Црвена звезда договорила трансфер Пуме добила је званичну потврду. Репрезентативац Панаме је потписао трогодишњи уговор са шампионом Србије, уз опцију да сарадња… »
Вести дана »
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Оцокољић: Одрадили смо добар посао, није било лако да се припремимо за утакмицу
Политика пре 3 сатајош 4 повезане
Земље се масовно повлаче са Евровизије 2026. Најављен бојкот након што је Израелу дозвољено учешће на такмичењу
Блиц пре 9 сатијош 3 повезане
Поништена наредба; Суд дозволио Трампу да распореди Националну гарду у Вашингтону
Курир пре 2 сатајош 1 повезана