Povezane vesti
Objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita osmaka
Radio sto plus 21.06.2024
Rezultati se mogu proveriti na sledećem linku. Prigovori na preliminarne rezultate završnog ispita mogu se podneti preko portala Moja srednja škola ili neposredno u osnovnoj školi u subotu 22.06, od 8.00 do 15.00 časova. Samo roditelji, odnosno drugi… »
Ministarstvo: Objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita, održan bez problema
RTV Novi Pazar 21.06.2024
Ministarstvo prosvete saopštilo je danas da je završni ispit na kraju školske godine prošao bez problema i da su završni rezultati objavljeni na portalu Moja srednja škola. Završnom ispitu u junskom roku pristupio je 64.437 učenika osmog razreda… »
Objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita osmaka
Niške vesti 21.06.2024
Preliminarni rezultati završnog ispita učenika osmog raztreda osnovnih škola u Srbiji – „male mature“ objavljeni su danas na portalu Moja srednja škola. Preliminarni rezultati pokazali su da je prosečan broj bodova iz srpskog jezika bio 11,55… »
Objavljeni prvi preliminarni rezultati završnog ispita: Evo kako su ove godine prošli mali maturanti i koliko su bodova…
Blic 21.06.2024
Ministarstvo prosvete saopštilo je danas da je završni ispit na kraju školske godine prošao bez problema i da su završni rezultati objavljeni na portalu Moja srednja škola. Završnom ispitu u junskom roku pristupio je 64.437 učenika osmog razreda… »
Vesti dana »
Palma je dugo tražio lek za tešku bolest: Otkrio prijateljima da će uskoro umreti, ovako se oprostio od njih
Telegraf pre 2 satajoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 5 satijoš 2 povezane