Povezane vesti
"Izbušili su mi sve 4 gume, rekao sam nikad više"! Srbi podelili svoja iskustva tokom letovanja u Hrvatskoj
Mondo 21.06.2024
Na društvenoj mreži Redit, Srbi su komentarisali kako im je proteklo letovanje u Hrvatskoj. Na društvenoj mreži Redit, Srbi su komentarisali kako im je proteklo letovanje u Hrvatskoj. Zbog nekolicine neprijatnih događaja koja su se dešavala u prošlosti… »
"Izbušiše mi sve četiri gume": Pitala je Srbe koji letuju u Hrvatskoj da li je bezbedno, dočekali je šokantni odgovori: "Svi…
Blic 21.06.2024
Zbog nekolicine neprijatnih događaja koja su se dešavala u prošlosti turistima iz Srbije tokom posete i letovanja u Hrvatskoj, mnogi se danas pitaju da li je za naš narod zaista bezbedno letovati u toj zemlji. Isto pitanje mučilo je i jednu Srpkinju koja… »
Vesti dana »
(BLOG) "Sve se vidi na Vidovdan": Studenti iz Kragujevca stigli u Kraljevo, uskoro glavni program
N1 Info pre 6 minutajoš 19 povezanih
U ovom gradu u Srbiji izmereno skoro 50 stepeni: Strašne vrućine širom zemlje, toplotni talas se ne smiruje
Mondo pre 1 satjoš 39 povezanih
"Očekujte pakao" Iran napao američke baze u Kuvajtu i Bahreinu: Teheran odgovara na udare SAD
Blic pre 1 satjoš 43 povezane
Ronaldo napravio skandal na Svetskom prvenstvu: O sramnom gestu Portugalca bruji planeta!
Večernje novosti pre 51 minutajoš 44 povezane