Povezane vesti
"Izbušili su mi sve 4 gume, rekao sam nikad više"! Srbi podelili svoja iskustva tokom letovanja u Hrvatskoj
Mondo 21.06.2024
Na društvenoj mreži Redit, Srbi su komentarisali kako im je proteklo letovanje u Hrvatskoj. Na društvenoj mreži Redit, Srbi su komentarisali kako im je proteklo letovanje u Hrvatskoj. Zbog nekolicine neprijatnih događaja koja su se dešavala u prošlosti… »
"Izbušiše mi sve četiri gume": Pitala je Srbe koji letuju u Hrvatskoj da li je bezbedno, dočekali je šokantni odgovori: "Svi…
Blic 21.06.2024
Zbog nekolicine neprijatnih događaja koja su se dešavala u prošlosti turistima iz Srbije tokom posete i letovanja u Hrvatskoj, mnogi se danas pitaju da li je za naš narod zaista bezbedno letovati u toj zemlji. Isto pitanje mučilo je i jednu Srpkinju koja… »
Vesti dana »

SAD nisu odobrile produženje licence za NIS posle 1. oktobra, sankcije stupaju na snagu
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 92 povezane

Netanjahu u UN, desetine delegata napustile salu, govor emitovan i na razglasu u Gazi
BBC News pre 38 minutajoš 22 povezane

Promenljivo i svežije vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima, grmljavinom i olujnim udarima vetra
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 31 povezana