Povezane vesti
"Grozno! Ja sam gola voda!" Jovana Joksimović u programu uživo primenila tretman dodirima Bibe Struje: Evo kako je reagovala!
Kurir 21.06.2024
Voditeljka Jovana Joksimović ugostila je Slavišu Pajkića, poznatijeg kao Bibu Struju u Jutarnjem programu. Na njeno insistiranje, Biba je dodirnuo Jovanu uz komentar da bi mogao da joj pomogne da se oslobodi poroka - cigareta. - Častiće me valjda… »
"Jao, ja sam gola voda": Jovanu Joksimović dodirnuo Biba Struja, voditeljka van sebe uživo u programu, a evo šta je rekao on…
Blic 21.06.2024
Voditeljka Jovana Joksimović ugostila je Slavišu Pajkića, poznatijeg kao Bibu Struju u Jutarnjem programu, a na njeno insistiranje pokazao je svoje oglede. Naime, Biba je dodirnuo Jovanu uz komentar da bi mogao da joj pomogne da se oslobodi poroka -… »
Vesti dana »
Otkriven mogući uzrok pada nadstešnice? Bivši direktor „Infrastrukture Železnice“ pod lupom zbog tragedije u Novom Sadu
Pravda pre 2 satajoš 86 povezanih
Ukp u spektakularnoj akciji hapsio pripadnike "Balkanskog kartela"! Prilikom pretresa nađeno oružje, gomila novca, ali i skupoceni satovi (Video)
Kurir pre 1 satjoš 85 povezanih
Šoškić: Trumpove carine se kose sa modelom kojeg Zapad promoviše više od pola stoljeća
Al Jazeera pre 1 satjoš 36 povezanih