Povezane vesti
"Miroljub je gurao ruku u dekolte, nije se bunila!" Zorica Brunclik šokirala izjavom o Bekuti: Kad sam videla, sram te bre…
Kurir 21.06.2024
Nedavno se na mrežama pojavio snimak kako Zorica Brunclik kiti novcem koleginicu Anu Bekutu dok peva. Ona joj je gurala evre u duboki dekolte koji je nosila, a Zorica je sada otkrila da je to radila kako bi joj pokrila grudi. 01:20 Ovako Zorica i Kemiš… »
"Pomislila sam: - sram te bre bilo u tim godinama" Zorica Brunclik o Bekuti i parama koje joj je stavljala u dekolte: "Sve sam…
Blic 21.06.2024
Pevačica Zorica Brunclik iza sebe ima karijeru koju će retko ko na našoj estradi ostvariti, naročito ako se broje nagrade i tiraži. - Možda bi mogli da me prestignu po tiražima, ali nažalost ne postoji više regularno beleženje. To su sada pregledi, u to… »
Vesti dana »
Predsednik Vučić se sastao sa timovima zaduženim za energetsku stabilnost
RTV pre 27 minutajoš 29 povezanih
Objavljeno 35 adresa na kojima Novosađani mogu podneti prijavu za legalizaciju objekata
Radio 021 pre 1 satjoš 50 povezanih
(Video) Razbuktao se rat, već ima mrtvih! Borbeni avioni gađaju, pakao počeo u zoru: Odjekuju eksplozije, u toku masovna evakuacija
Blic pre 57 minutajoš 32 povezane
Tramp kritikovao Zelenskog: Razočaran sam što ukrajinski predsednik nije pročitao američki mirovni predlog
Serbian News Media pre 2 satajoš 33 povezane
Stručnjakinja za nekretnine: Prijavu bolje podneti na opštinskim šalterima, teško da će sve biti gotovo do 8. februara
N1 Info pre 17 minutajoš 19 povezanih