Povezane vesti
"Bio je zdrav, prav, pao i umro": Nažalost, nije baš tako! Tim lekara koji je operisao srce bez otvaranja grudnog koša…
Blic 21.06.2024
Pacijent, kojem je izvedena operacija na srcu bez otvaranja grudnog koša, nije prvi takav u Srbiji već i u regionu, i njemu je na taj način spasen život s obzirom na to da mu je srce radilo sa svega 30 odsto kapaciteta. Stručnjaci ove ustanove tim… »
Prvi put izvedena nova neinvazivna operacija srca na Institutu Dedinje, pacijent ide kući posle dva dana
Danas 21.06.2024
Prvi put u Srbiji, lekari Instituta „Dedinje“ uradili su kompleksnu intervenciju kod pacijenta sa teškim srčanim slabostima, bez otvaranja grudnog koša. U operacionoj sali Instituta za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ bilo je više od 15… »
Vesti dana »
Brnabić o divljanju u skupštini: Incidente izazvao zlf, prvi udarac zadao Đilas, moj mikrofon iščupao Aleksić! Ja sam ih sa svojih metar i 70 uterivala u klupe
Kurir pre 25 minutajoš 54 povezane
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 41 povezana
Manji incidenti na sednici Skupštine Beograda – prosuta crvena farba (VIDEO)
Danas pre 50 minutajoš 22 povezane
Novi napad dronovima na Kijev, povređene tri osobe; ruska PVO oborila 22 bespilotne letelice
RTS pre 50 minutajoš 19 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih