Повезане вести
Усред припрема за свадбу, Каја јавно признала срамоту: Ухватила сам га у превари, имам и доказе
Свет & Скандал 22.06.2024
Љубавни живот Каје Остојић одувек је привлачио пажњу Певачица Катарина Остојић због турбулентног љубавног живота често је у жижи интересовања. Она је у емисји “Цеца Схов” отворено говорила о превари коју је доживела од стране… »
Док планира четврто венчање Каја Остојић открила ког је мужа највише волела: У "Цеца схов" проговорила и да ли јој је било…
Блиц 22.06.2024
Певачица Каја Остоји отворено је говорила о свом љубавном у најновијој емисији "Цеца схов". Водитељки и певачици Светлани Цеци Ражнатовић открила је ког је мужа највише волела, као и да ли јој је било боље у вези са фудбалером… »
"Звучи као да се тушираш": Кога је и зашто Милош Биковић позвао усред емисије сазнајте вечерас у "Кеш таксију"
Блиц 21.06.2024
Водитељ Милош Биковић у свакој епизоди квиза "Кеш такси" својом харизмом и смислом за хумор засмеје како такмичаре, тако и гледаоце крај малих екрана. У наредној емисији погледајте како изгледа када такмичари потраже помоћ… »
"Док нисам била у стану договарао је виђање са другом" Каја Остојић ухватила момка у превари: "Рекла сам му да не желим да га…
Блиц 21.06.2024
Певачица Каја Остојић у емисији "Цеца схов" на "Блиц" ТВ отворено је проговорила о превари коју је доживела од стране свог момка. У петак, 21. јуна, од 22 часова, само на "Блиц" телевизији, МТС Ирис ТВ КАНАЛ 117, а на платформама… »
Вести дана »
Биографија Бранислава Ивковића: Био је професор, министар у два мандата и функционер СПС
Блиц пре 4 минутајош 15 повезаних
Стиже нам нагли преокрет времена: Данас пролећне температуре, за викенд снег
Еуроневс пре 1 сатјош 15 повезаних
Трамп потписао закон, документи о Епстину морају да буду објављени
BBC News пре 1 сатјош 18 повезаних
Позитиван корак ка решењу за НИС – Руси спремни да продају удео, САД упозоравају на могуће секундарне санкције
РТС пре 44 минутајош 13 повезаних