Povezane vesti

Usred priprema za svadbu, Kaja javno priznala sramotu: Uhvatila sam ga u prevari, imam i dokaze

Usred priprema za svadbu, Kaja javno priznala sramotu: Uhvatila sam ga u prevari, imam i dokaze

Svet & Skandal 22.06.2024
Ljubavni život Kaje Ostojić oduvek je privlačio pažnju Pevačica Katarina Ostojić zbog turbulentnog ljubavnog života često je u žiži interesovanja. Ona je u emisji “Ceca Show” otvoreno govorila o prevari koju je doživela od strane svog momka. Photo… »
Dok planira četvrto venčanje Kaja Ostojić otkrila kog je muža najviše volela: U "Ceca show" progovorila i da li joj je bilo…

Dok planira četvrto venčanje Kaja Ostojić otkrila kog je muža najviše volela: U "Ceca show" progovorila i da li joj je bilo…

Blic 22.06.2024
Pevačica Kaja Ostoji otvoreno je govorila o svom ljubavnom u najnovijoj emisiji "Ceca show". Voditeljki i pevačici Svetlani Ceci Ražnatović otkrila je kog je muža najviše volela, kao i da li joj je bilo bolje u vezi sa fudbalerom ili košarkašem. U petak… »
"Zvuči kao da se tuširaš": Koga je i zašto Miloš Biković pozvao usred emisije saznajte večeras u "Keš taksiju"

"Zvuči kao da se tuširaš": Koga je i zašto Miloš Biković pozvao usred emisije saznajte večeras u "Keš taksiju"

Blic 21.06.2024
Voditelj Miloš Biković u svakoj epizodi kviza "Keš taksi" svojom harizmom i smislom za humor zasmeje kako takmičare, tako i gledaoce kraj malih ekrana. U narednoj emisiji pogledajte kako izgleda kada takmičari potraže pomoć prijatelja, a onda se u… »
"Dok nisam bila u stanu dogovarao je viđanje sa drugom" Kaja Ostojić uhvatila momka u prevari: "Rekla sam mu da ne želim da ga…

"Dok nisam bila u stanu dogovarao je viđanje sa drugom" Kaja Ostojić uhvatila momka u prevari: "Rekla sam mu da ne želim da ga…

Blic 21.06.2024
Pevačica Kaja Ostojić u emisiji "Ceca show" na "Blic" TV otvoreno je progovorila o prevari koju je doživela od strane svog momka. U petak, 21. juna, od 22 časova, samo na "Blic" televiziji, MTS Iris TV KANAL 117, a na platformama Supernova i m:SAT na… »

Vesti dana »

Poznato kad Đoković igra protiv Hanfmana

Poznato kad Đoković igra protiv Hanfmana

Sportski žurnal pre 11 minutajoš 24 povezane
Danas ujutro oblačno sa slabom kišom, tokom dana razvedravanje

Danas ujutro oblačno sa slabom kišom, tokom dana razvedravanje

Novi magazin pre 2 satajoš 12 povezanih
Vremenska prognoza za 4. oktobar

Vremenska prognoza za 4. oktobar

Danas pre 3 satajoš 15 povezanih