Povezane vesti
Roditelji danas mogu da ulože žalbe na rezultate male mature
Politika 22.06.2024
Roditelji učenika osmog razreda danas mogu da ulože žalbe na preliminarne rezultate završnog ispita, dok se konačni rezultati očekuju 25. juna. Prigovori se mogu podneti preko portala Moja srednja škola ili neposredno u osnovnoj školi od 8 do 15… »
N1 Info 22.06.2024
Roditelji učenika osmog razreda danas mogu da ulože žalbe na preliminarne rezultate završnog ispita, dok se konačni rezultati očekuju 25. juna. Prigovori se mogu podneti preko portala Moja srednja škola ili neposredno u osnovnoj školi od 8 do 15… »
Nedeljnik 22.06.2024
Roditelji učenika osmog razreda danas mogu da ulože žalbe na preliminarne rezultate završnog ispita, dok se konačni rezultati očekuju 25. juna, piše RTS. Prigovori se mogu podneti preko portala Moja srednja škola ili neposredno u osnovnoj školi… »
Danas preliminarni rezultati male mature
Danas 22.06.2024
Preliminarni rezultati male mature biće dostupni od danas na portalu Moja sredja škola ( mojasrednjaskola.gov.rs), a prigovori na rezultate će moći da se podnesu odmah. Konačni rezultati biće objavljeni 25. juna. Učenici osmog razreda osnovih… »
Roditelji maturanata danas mogu da ulože žalbe na rezultate
Vreme 22.06.2024
Roditelji učenika osmog razreda danas mogu da ulože žalbe na preliminarne rezultate završnog ispita, a konačni rezultati se očekuju 25. juna. Prigovori se mogu podneti preko portala Moja srednja škola ili neposredno u osnovnoj školi od 8 do 15… »
Roditelji danas mogu da ulože žalbe na rezultate male mature: Evo kako možete da podnesete prigovore
Kurir 22.06.2024
Euronews 22.06.2024
Telegraf 22.06.2024
Konačni rezultati se očekuju 25. juna. Roditelji učenika osmog razreda danas mogu da ulože žalbe na preliminarne rezultate završnog ispita, dok se konačni rezultati očekuju 25. juna. Prigovori se mogu podneti preko portala Moja srednja škola ili… »
RTS 22.06.2024
Još dve nedelje brige za osmake: Svi važni datumi za male maturante, 3 su ključna, a od jednog spiska zavisi dalje…
Blic 22.06.2024
Rešavanjem testa iz izabranog predmeta u četvrtak, završena je trodnevna mala matura. Međutim, ovde se obaveze, strepnje i strahovi budućih srednjoškolaca i njihovih roditelja ne završavaju. Tek im predstoji skoro dvonedeljni haos pre nego što… »
Vesti dana »
"Poprskao policajca suzavcem": Dačić o slučaju privođenja čoveka (74) na protestu u Novom Sadu: Lekari nisu utvrdili povrede, sada ispada da ga je neko u policiji pretukao
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Dačić: Ideja opozicije je da se predstave kao žrtve represije, atmosfera kreće ka ključanju
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Oteo miroslava miškovića, uzeo milion od otkupa: Glavni grobar klana Miloš Simović je sahranjivao žrtve, a počeo je kao sitni lopov iz zemuna
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Učesnici protesta za odbranu starog Savskog mosta tvrde da su oterali grupu provokatora
Danas pre 7 satijoš 1 povezana