Povezane vesti
Išli u manastir, sveštenik im rekao samo jedno Oglasila se majka nestalog Nišlije: Njegov sin ovo teško podnosi, odbija da…
Kurir 22.06.2024
Marica i Siniša Đorđević, roditelji Milana Đorđevića (41) koji je netragom nestao 10. jula na Suvoj planini kazali su da njihov sin nije u manastiru, da se nije zamonašio. „Mi smo danas obišli manastir u selu Veta i lično se uverili da Milan nije tamo… »
Majka nestalog farmaceuta Milana (41) iz Niša za Nova.rs: Moj sin nije u manastiru, nije se zamonašio
Nova 22.06.2024
Marica i Siniša Đorđević, roditelji Milana Đorđevića (41) koji je netragom nestao 10. jula na Suvoj planini kazali su za Nova.rs da njihov sin nije u manastiru, da se nije zamonašio kako je to preneo jedan beogradski medij. „Mi smo danas obišli manastir… »
Vesti dana »

UŽIVO: Skupština, drugi dan – Rističević doneo knjigu, oštra rasprava Stefanovića i Jovanova (VIDEO/FOTO)
Danas pre 1 satjoš 42 povezane

Šta će biti sa cenom goriva? Atanacković o scenariju koji čeka Srbiju ako NIS-u budu uvedene sankcije
Mondo pre 37 minutajoš 47 povezanih

Tužna slika iz bolničke sobe u kojoj je umro halid Bešlić Evo šta se nalazilo na onkologiji, poznati lekar pokazao prizor (foto)
Alo pre 1 satjoš 30 povezanih

Preminuo Zdravko Šotra koji je jug Srbije pretvorio u kulturni fenomen
Južne vesti pre 2 satajoš 74 povezane

Brza pruga od Beograda do Subotice u funkciji: Ekipa Euronews Srbija u prvom vozu, u promotivnom periodu karte besplatne
Euronews pre 3 minutajoš 33 povezane