Povezane vesti

Odgovorno: Srbija na vreme povukla strateške poteze da bi obezbedila energetsku sigurnost

Odgovorno: Srbija na vreme povukla strateške poteze da bi obezbedila energetsku sigurnost

Kurir 22.06.2024
Jedina zemlja koja je u petak bez ikakvih problema nastavila da funkcioniše uobičajeno bila je Srbija, pre svega zbog odgovornog vođenja energetskog sektora, smatraju sagovornici Kurira. Gotovo sve zemlje u regionu u petak su ostale bez struje tokom… »
Problemi u BiH: Pogledajte Beograd, mi čekamo rode da nam donesu struju (video)

Problemi u BiH: Pogledajte Beograd, mi čekamo rode da nam donesu struju (video)

Politika 22.06.2024
Almir Bečarević, stručnjak za energetiku, komentarisao je potpuni energetski kolaps koji se juče dogodio širom regiona, kada je nestalo struje u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, kao i u pojedinim delovima Grčke. - Mi u BiH kao da živimo… »
Detaljna istraga nakon regionalne havarije elektroenergetskog sistema

Detaljna istraga nakon regionalne havarije elektroenergetskog sistema

RTS 22.06.2024
Komitet za sistemske operacije Evropske mreže operatora prenosnih sistema električne energije izvršiće detaljnu istragu incidenta koji se dogodio na elektro-mrežama u jugoistočnom delu elektroenergetskog sistema kontinentalne Evrope i izazvao… »
Bosanski stručnjak sasuo istinu u lice: Srbija je pokazala kako se to radi, a ovi naši čekaju da im rode donesu struju…

Bosanski stručnjak sasuo istinu u lice: Srbija je pokazala kako se to radi, a ovi naši čekaju da im rode donesu struju…

Večernje novosti 22.06.2024
JUČE je sve u regionu stalo na nekoliko sati zbog nestanka električne energije. BiH, Hrvatska, Albanija, Grčka i Crna Gore u pojedinim delovima ostali su bez snabdevanja električnom energijom. Za to vere situacija u Srbiji je bila stabilna, i kako je… »
Stručnjak sasuo istinu u lice: Srbija je pokazala kako se to radi, a ovi naši čekaju da im rode donesu struju

Stručnjak sasuo istinu u lice: Srbija je pokazala kako se to radi, a ovi naši čekaju da im rode donesu struju

B92 22.06.2024
Almir Bečarević, bosanski stručnjak za energetiku kritikovao je BiH zbog stanja u energetici. "Mi kao da živimo u paralelnom svetu. Ova zemlja se obavezala da će početi da zatvara termoelektrane na ugalj. Znači mi potpisali, ova zemlja je to… »

Vesti dana »